Mit gondolnátok a hekyemben?
Figyelt kérdés
Inni mentünk a munka társakkal akiből mindenki pár volt rajtam és egy fiún kívül.
Volt ott egy lány aki azt mondta hogy nagyon olcsón kiadó szobák vannak Pesten nekünk mondta. Meg hogy meg kéne csokoljon, össze kéne jönnünk, meg hogy szx lesz belőle.
Nekem ez kínos volt
Én ezzel a fiú val jó beszélő viszonyban vagyok.
2022. nov. 7. 10:51
1/5 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy tartózkodnom kéne a piás munkatársaktól.
2/5 anonim válasza:
Hát eléggé gyerekes ilyen dolgokat mondani. Ne hagyd, hogy ilyen hülyeség tönkre tegye közötted és a srác közötti barátságot.
4/5 anonim válasza:
Én mondtam volna hogy dugjál vele te ha ennyire ki vagy éhezve. Elmebeteg.
Na pont az ilyenek miatt nem megyek el céges bulikra és hasonlókra. Ostoba ösztönlények mind.
5/5 anonim válasza:
Csodálom a fegyelmed, én ittasan max 1-2 percig tudnék ilyeneket hallgatni, hogy menjek a random kollégával szobára, aztán elküldeném a szarkavaró kis pletykafészket oda, ahová való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!