Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondolnàtok férfiak...

Mit gondolnàtok férfiak munkatàrsnődről ha túlságosan kedves ès segítőkész?

Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Hogy vannak még jó emberek.

Amíg egyértelmű jelét nem adja vagy nem mondja, hogy tetszem neki, addig nem érdekel, nem kezdeményezek soha!

2022. nov. 2. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Attol fugg, hogy egyszeri alkalom vagy allandoan meg h masokkal is ugyanilyen e
2022. nov. 2. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Hogy kedves és segítőkész ember.
2022. nov. 2. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Pozitív benyomásom lenne. Ha arra utal a kérdés, hogy kezdeményezésnek venném-e, akkor abból indulnék ki, hogy másokkal is így viselkedik-e vagy csak engem tüntet ki a figyelmességével.
2022. nov. 2. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Alapvetően örülnék neki, és önzetlenül viszonoznám. Segítőkész kedves ember, erre gondolnék.

A folytatás függ attól is, hogy nekem szimpatikus e mint nő?

További kérdés, ha nem vagyok független azt tudja e és ha tudja, hogy nem, ennek ellenére miért tisztel meg kivetelező kedvességével? Mi a szándék?

Ha független lennék nincs gond, eldőlne rövid idő alatt, hogy ez szimplán és ténylegesen "csak" kivételesen jó kapcsolat, vagy lehet belőle privát, intim kapcsolat is.

Ha a főnöke lennék és nem akarna semmi többet "privát" akkor tudnám, hogy magasabb fizut vagy magasabb beosztást akar.

Vagy mindkettőt egyszerre.

2022. nov. 2. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Szóval ez ilyen fekete vagy fehér? Mondjuk van benne logika
2022. nov. 2. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Azt, hogy valaki biztos át fogja verni.
2022. nov. 2. 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!