Mit gondolnàtok férfiak munkatàrsnődről ha túlságosan kedves ès segítőkész?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 19:47
1/7 anonim válasza:
Hogy vannak még jó emberek.
Amíg egyértelmű jelét nem adja vagy nem mondja, hogy tetszem neki, addig nem érdekel, nem kezdeményezek soha!
2/7 anonim válasza:
Attol fugg, hogy egyszeri alkalom vagy allandoan meg h masokkal is ugyanilyen e
4/7 anonim válasza:
Pozitív benyomásom lenne. Ha arra utal a kérdés, hogy kezdeményezésnek venném-e, akkor abból indulnék ki, hogy másokkal is így viselkedik-e vagy csak engem tüntet ki a figyelmességével.
5/7 anonim válasza:
Alapvetően örülnék neki, és önzetlenül viszonoznám. Segítőkész kedves ember, erre gondolnék.
A folytatás függ attól is, hogy nekem szimpatikus e mint nő?
További kérdés, ha nem vagyok független azt tudja e és ha tudja, hogy nem, ennek ellenére miért tisztel meg kivetelező kedvességével? Mi a szándék?
Ha független lennék nincs gond, eldőlne rövid idő alatt, hogy ez szimplán és ténylegesen "csak" kivételesen jó kapcsolat, vagy lehet belőle privát, intim kapcsolat is.
Ha a főnöke lennék és nem akarna semmi többet "privát" akkor tudnám, hogy magasabb fizut vagy magasabb beosztást akar.
Vagy mindkettőt egyszerre.
6/7 anonim válasza:
Szóval ez ilyen fekete vagy fehér? Mondjuk van benne logika
7/7 anonim válasza:
Azt, hogy valaki biztos át fogja verni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!