Mi ebből mire gondolnátok?
Figyelt kérdés
Ügyelünk bent a munkahelyemen és miközben elmentem a kollegám mellett épp végeztek a munkával hívták telefonon felvette és azt mondta bele. “Lassan jöhetsz a szobám felé” Szerintetek valami nő hívhatta . A kollegám férfi2022. aug. 16. 19:05
1/10 anonim válasza:
Arra gondolnék, hogy ok nélkül hallgatózol bele olyan telefonbeszélgetésbe, amihez semmi közöd.
2/10 anonim válasza:
Azt, hogy dugni fog és jó neki aztán megyek haza. Mit érdekel engem kivel dug vagy kivel csak meg kit.
3/10 anonim válasza:
Egy jót fognak kurjantani amihez semmi közöd
4/10 anonim válasza:
Köszönöm szépen a privát üzenetet kedves kérdező... Otthon anyukáddal beszeljel így amikor lehuzod róla a vendéget. Elmentél mellette de atlzota is ezen porogsz...
5/10 anonim válasza:
"atlzota"?
Aztékok is látogatják újabban a Gyakorikérdéseket?
6/10 anonim válasza:
Ja... Közben ettem. Azóta... Amúgy a kérdező szépen karomkodik..
Biztos anyukája stricijetol hallotta ezeket a szavakat... Bele égett egy életre...
8/10 anonim válasza:
Azt jelenti végre vegez mehet haza es mehet hozzá a csaj mert mindjart otthon van
9/10 anonim válasza:
Lassan a "Mónika show" színvonalát kezdjük alulmúlni... :(
10/10 anonim válasza:
Majd türöm, hogy szidja az anyámat ez a szarjanko... Balazska az alapítványi iskolában nem bsznak
..ott téged szopat mindenki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!