A reggel 7 órás kelés az mióta KORAI kelés? Én reggel 6kor már BENN vagyok a munkahelyemen
Figyelt kérdés
Ismerős azt mondja ő hűűűű de korán kel reggel 7kor.
Én reggel 6kor benn vagyok a 25km-re levő munkahelyemen. Kocsival még csakcsak elég 5.30kor elindulni, de BKVval 4.45kor már buszon vagyok.
NA AZ korai
2022. nov. 4. 15:40
31/35 A kérdező kommentje:
"Kivéve, ha vidéken akarsz maradni és 8 általánosod van :'D"
Nem vagyok vidéken (Bp XIV) és nem 8 ált van (2 diploma).
2022. nov. 6. 09:06
32/35 anonim válasza:
Az érdekes én érettségivel irodai munkázok Bp-n és 8ra kell mennem, ez amióta dolgozom (2017) így van. Profession.hu, menj és keress 8kor kezdő munkát
33/35 anonim válasza:
Nálunk is sokan vannak mindenféle büfészakos diplomával, amikről korábban nem is hallottam, irodai környezetben vagy home officeban. Nekem még diplomám sincs, csak okjm. A 9-kor éppenhogy felkelő válaszoló vagyok. A minőségi alvás amúgy fontos a szervezetnek, meghálálja. ☺️
34/35 A kérdező kommentje:
" 8ra kell mennem,"
és mikor jössz?? Mert én 14.30kor otthon vagyok.
2022. nov. 6. 11:40
35/35 anonim válasza:
4-kor, de én nem tudnék funkcionálni, ha olyan korán kelnék, hogy 6-ra bent kéne lennem... Pedig nem vagyok fent sokáig, 10-11-ig. Úgyhogy én 14:30-kor aludnék otthon, úgyhogy nekem jobb inkább, ha délután van időm dolgokra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!