A reggel 7 órás kelés az mióta KORAI kelés? Én reggel 6kor már BENN vagyok a munkahelyemen
Ismerős azt mondja ő hűűűű de korán kel reggel 7kor.
Én reggel 6kor benn vagyok a 25km-re levő munkahelyemen. Kocsival még csakcsak elég 5.30kor elindulni, de BKVval 4.45kor már buszon vagyok.
NA AZ korai
Jó, de te csóró proletár gyári munkás vagy.
Átlag dolgozónak elég 7-kor kelni.
"Átlag dolgozónak elég 7-kor kelni."
És benn szopik 9től 17-ig... és mire hazaér 18 és b***-hatja a napját. Már meg már kettőkor otthon van. Igaz, hajnalban kel, de még mindig jobban jár.
én azt nem értem, hogy miért olyan nehéz rájönni, hogy a "korai" meg "késöi" kelés (csak úgy, mint egy csomó más dolog az életben) relatív... attól függ, mihez vagy szokva.
Én 9 és 10 között szoktam felkelni, igazából a reggel 8 nekem korai.
Irigyellek Titeket, de komolyan!
Nekem a gyerekeim vannak 7-re a helyükön, hogy úgy érjek be a munkahelyemre, hogy még emberi időben érjek haza. (Rugalmas a munkaidőm, de ha 9-10-re mennék este 6-ig bent lehetnék.) Szellemi munkát végzek és nem gondolnám, hogy ezzel egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!