A reggel 7 órás kelés az mióta KORAI kelés? Én reggel 6kor már BENN vagyok a munkahelyemen
Ismerős azt mondja ő hűűűű de korán kel reggel 7kor.
Én reggel 6kor benn vagyok a 25km-re levő munkahelyemen. Kocsival még csakcsak elég 5.30kor elindulni, de BKVval 4.45kor már buszon vagyok.
NA AZ korai
Én 4:40-5:30 körül kelek, kb egy óra az út a munkahelyig, viszont sokáig készülődöm.
Ha HO-ba vagyok, akkor is így kelek, pedig nem vagyok rákényszerítve. 7-kor nem is tudom, hogy mikor keltem utoljára.
vagy csak simán máshogy él, mint te. Én hajnali 2-3 körül járok aludni, így a reggel 7 órai kelés nem opció. 4-5 óra alvás nyilván kevés.
Ezt azért tudom megtenni, mert nincs gyerekem és kötetlen munkarendben dolgozom, nem kell igazodnom senkihez. Nem szándékosan alakítottam így az életemet, egyszerűen így alakult a dolog. Én este vagyok jobban elememben.
Nem jellemző rám a hiszti, elég nyugodt természetű vagyok. Életképtelennek se gondolnám magam: van egy párom, vannak barátaim, anyagilag jó helyzetben vagyunk(mindketten szellemi munkát végzünk).
Kisgyerek se vagyok, hisz harminc már elmúltam.
Engem az csesz fel, amikor valaki 11ig alszik, én meg írtam neki 8kor és kb leb.asz hogy miért kelek én ilyen korán és hogy ő meg csak most kelt és most is korán van... :D
7 az korán van akkor is. Home officeban kelek 7:45 kor de szívesen tovább aludnék. Ha irodába megyek akkor meg 6 előtt kicsivel, az meg ilyen haldoklós korán van nekem, nem is értem, hogy bírsz akkor már bent lenni...
", nem is értem, hogy bírsz akkor már bent lenni..."
Madárkám, marha egyszerű a válasz erre: nem akarom hogy kirúgjanak. ennyi.
ha 1x is megtenném hogy nem vagyok benn 6.00kor többet nem kéne bemennem. ennyi.
bonyolult?
"Én hajnali 2-3 körül járok aludni, így a reggel 7 órai kelés nem opció."
Tudod, van az a mondás, hogy aki éjjel legény, az nappal is legyen legény a talpán. 😁
Hiába múltál már el 30 éves, mert úgy viselkedsz, mint egy kisgyerek. Azok szerint menő sokáig fent lenni, utána meg délig dögleni. :D
"nem is értem, hogy bírsz akkor már bent lenni..."
Én meg azt nem értem, hogy mégis hogy lehet délig dögleni. Szánalmas.
Aztán még az ilyen lusta disznók szólogatnak be másoknak. :DD
Ha nem lenne semmi dolgom egész nap, akkor sem döglenék hatig meg hétig. Lehet pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!