Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Spar-ba rám szállt a pénztáros...

Spar-ba rám szállt a pénztáros? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az irodaház ahol dolgozom, az aljában van egy spar, ahova csomót bemegyek.

Van egy kasszás kiscsaj, 20 lehet, hegyes műköröm, műszempilla, szóval az a tipik...

Sosem köszönt, mindig hangosan mondtam neki, hogy szia!!!

Most már én sem köszönök neki, csak lepakolok elé. Most az az új szokása, hogy hangosan, gúnyosan röhögve mondja a biztiboynak (akinek szintén nagyon értelmes feje van), hogy figyeld, most se fog köszönni... legszívesebben mondanám, hogy te kis kötsög, te voltál, akinek 100x köszöntem feleslegesen...

Múltkor is mentem ki, és hallottam a biztiboyt, hogy ez is hiába vett magára inget, paraszt maradt, köszönésre már nem tanították meg az iskoláiban meg ilyen dumák

Legszívesebben kirúgatnám őket, de nem akarok szemét lenni

2022. nov. 1. 16:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Állj!

Egy üzletbe lépés ott kezdődik, hogy az eladó köszön a vevőnek!

Ez ősi kereskedő szabály.

A kereskedelem viselkedési szabályzatában ez alap.

Az is alap, hogy nem tegezzük le a vevőt és fordítva sem.

Ez csak a bunkó IKEÁ-nál szokás a feliratokon.

De az eladókkal való kommunikációban már nem érvényesül.

A kérdezőnek meg azt javasolnám, hogy nézzen rajtuk keresztül. Minden esetben kérje el és őrizze meg a számlát, nehogy ezeknek a proliknak eszükbe jusson szórakozásképpen, hogy fizetés nélkül akart távozni.

Ki kéne lépni erről a szintről, hogy hogy nézett rám a pénztaros.

Aki így viselkedik: levegő.

Ha kötözködik, kikéred magadnak, nem ordítva, de hogy jól hallható legyen, hogy kéred az üzletvezetőt és a panaszkönyvet.

Ennyi.

2022. nov. 7. 07:02
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Senkit nem fognak ezert kirugni, sparban dolgozom evek ota
2022. nov. 20. 02:54
 13/14 anonim ***** válasza:
68%

Haggyad csak akik ilyen melóva ilyen parasztok azok valószínüleg azok az emberek akik léccinek irják a légyszit meg ijennek az ilyent

Szard le a pampogásukat az ilyen embereknél még az is jó ha elvégezték kettesel a 8 általánost🤣

2022. dec. 14. 23:35
 14/14 anonim ***** válasza:
70%
Akkor gondolom tudod, hogy a "haggyad" az hagyjad
2022. dec. 24. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!