Spar-ba rám szállt a pénztáros? Mit tegyek?
Az irodaház ahol dolgozom, az aljában van egy spar, ahova csomót bemegyek.
Van egy kasszás kiscsaj, 20 lehet, hegyes műköröm, műszempilla, szóval az a tipik...
Sosem köszönt, mindig hangosan mondtam neki, hogy szia!!!
Most már én sem köszönök neki, csak lepakolok elé. Most az az új szokása, hogy hangosan, gúnyosan röhögve mondja a biztiboynak (akinek szintén nagyon értelmes feje van), hogy figyeld, most se fog köszönni... legszívesebben mondanám, hogy te kis kötsög, te voltál, akinek 100x köszöntem feleslegesen...
Múltkor is mentem ki, és hallottam a biztiboyt, hogy ez is hiába vett magára inget, paraszt maradt, köszönésre már nem tanították meg az iskoláiban meg ilyen dumák
Legszívesebben kirúgatnám őket, de nem akarok szemét lenni
Üzletvezetőnek lehet szólni.
Vagy másnak a sorába állsz be.
2: Gondolhatod ha van más, nem hozzá megyek
3: Na nem mondod komolyan, hogy egy tinilányt nem tegezhetek le :D
Biztos ez volt a baja.....
Én valahogy titokban felvenném a dolgot, és utána mennék az üzletvezetőhöz.
Akár mellzsebbe elrejtve a telefont, vagy valahogy.
Nekem valahogy az jön le, hogy te csak szeretnéd, hogy "rád szálljon" az a 20 éves, - hegyes műköröm, műszempilla - pénztáros csaj.
Valószínűleg neki nem jönnek be az olyan pasik, akik angol szavakat kevernek a szövegükbe, hogy értelmesebbnek és/vagy felsőbbrendűbbnek tűnjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!