Dolgoznál olyan helyen ahol ülnél egész nap egy helyiségben?
Figyelt kérdés
Semmi mozgástered nem lenne csak kb 10méter és vissza az asztalhoz mindezt egy teljes napig.2022. okt. 28. 20:39
1/16 anonim válasza:
Nagyon sok munka abból áll, hogy a géped mögött ülsz, és nem igazán mozogsz ide-oda.
2/16 anonim válasza:
Ilyen helyen dolgozom.
Nem állítom, hogy nincsenek nehéz pillanatok, de nem lehetetlen küldetés.
Ha ilyen helyen dolgozik valaki, akkor a monotonitás és a mozgásszegény körülmény elviselése a legnehezebbek egyike.
3/16 anonim válasza:
Igen, nagyon szívesen dolgoznék. Volt már olyan munkahelyem, ahol a 12 órás műszak alatt WC-re sem jutottam el (az étkezés pedig eszembe sem jutott), volt már, hogy egy műszak alatt 10-12 kilométert gyalogoltam hol magamban, hol békával - ehhez képest igazi áldás az, ha egész nap ülni lehet és nem kell sokat mozogni. Majd otthon mozgok, ha van kedvem és energiám, de munkaidőben nem hajtom magamat halálra.
4/16 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy nem unod még ezeket a kérdéseket.
5/16 anonim válasza:
Egész nap? Ez valami rabszolgamunka?
6/16 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok valami fitnesszguru, de kell a mozgas idonkent. Kb a fele-fele megoldas van nalam. Na meg tobbszaz negyzetmeter, egy horcsognek is keves 10 meter.
7/16 anonim válasza:
Tuti tetszene, nekem sokkal jobb az ilyen tevékenység, mint az állaandó császkálás.
10/16 anonim válasza:
Gyakorlatilag ezt csinálom home office-ban. Kicsi a lakásom. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!