A nyest elűzéséhez, ha bekapcsolom a rádiót abban a helyiségben, aminek a padlásán előszeretettel tartózkodik, nem veszélyes a rádiót úgymond "magára" hagyni áram alatt akár egész éjszakámra?
Helyesen írva: éjszakára
Most ne értsd félre én arra gondoltam, hogy történhet-e valami rövidzárlat, vagy ilyesmi a rádióval. Nem a rádiót féltem a nyesttől, ha esetleg erre gondolsz. Bár, ha megrágná a vezetéket és a nyestet áramütés érné, az nem érdekelne, (nem is védett állat a nyérccel ellentétben), mert akkora zajt csapnak ketten a padláson, hogy az idegeimre mennek. Most van a párzási időszakuk, vagy mostanában zajlik le ez a ceremónia náluk. Hogy a fene egye meg ezt a szar vadállatot, hogy ennyire urbanizálódik!
11:18-s Válaszoló! A két év alatt sikerült elűzni a nyestet? Remélem, igen!
12:09-s Válaszoló! Nagyon jó! :D
Mogyorós pele is lehet, de mivel láttam az állatokat augusztus végén a diófa ágán, fehér mellényesek jellegzetes nyest mozgással, épp a tetőre ugrottak rá és mikor észrevettek órási iramban elfutottak a garázs tetején keresztül a szomszéd kertjébe. Ezen kívül a jellegzetes végterméket is láttam az udvaron, és egyszer benéztem az egyik lyukon hallottam azt az érdekes nyüszítését is, amit akkor hallat, ha veszélyben érzi magát.
Kértem fodrásztól hajat is és egy-két hétig nem jött utána megszokta azt is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!