A nyest elűzéséhez, ha bekapcsolom a rádiót abban a helyiségben, aminek a padlásán előszeretettel tartózkodik, nem veszélyes a rádiót úgymond "magára" hagyni áram alatt akár egész éjszakámra?
Elmondom mivel próbálkoztam. Rugós tálcás patkányfogó...kijátszotta és megmutatta hogy működik. Mind a négyet felpöckölte hogy lássam hogy ő nem hülye (hanem én) . :-)
Drótos csőcsapda (bemászik és a gitárhúr levágja a buksiját)... rá se néz pedig finom tápot kotyvasztottam bele.
Rádió, one eurós személyriasztó, takarmányostól kölcsönkért UH riasztó... első napokban nem jött de utána már ürüléket is láttam mellette.
Mérlegcsapda... beleesett a hordóba jóllakott és kiugrott. Az élvefogót szétrágta, a fémet is de nem ott jött ki! Szóval most már ott tartok hogy a wiki-n nézem hogy meddig él egy ilyen szemét jószág és a hobbielektronikán hogy csináljak egy mozgásérzékelős feltranszformált villanyosszéket neki.
Felelőtlen válaszadók jelentkeztek itt.
Alapszabály: villamos berendezést még feszültség alatt se tarts, ha nincs rá szükség. Másik alapszabály: működtetni csak felügyelet alatt.
Pont a napokban kérdezte meg másvalaki, hogy hogyan lehet, hogy a polcon heverő hajszárító kigyullad...
A minimum az lenne, hogy az ilyent külön védi az ember. Ezt azonban csak szakember csinálná meg biztonságosabbra, mint a semmi. Ennek hiányában az ember a saját vagyonának védelmében az ilyent úgy helyezi el, hogy ha kigyulladna, kisebb eséllyel gyújtsa fel a házat. A vezetéket nem terheli semmi, a rádió nincs körbebástyázva csontszáraz papírral, stb. Csak azt ne mondjuk, hogy á, semmi gond.
03:49-s Válaszoló!
Olvastam róla, hogy piszokul okos állat. A patkány is nagyon okos, de ez a kis ragadozó még ezt is túlszárnyalja!
Egyszerűen nem lehet túljárni az eszén, csak a kutya tudja távol tartani a háztól, a szagával és az állandó csaholásával, ha megérzi a közeledtét.
Miguel!
Az biztos, hogyha egy másik nyest hangját hallja, az idegesítő lehet a számára. Megpróbálhatom, nem is rossz ötlet!
12:57-s válaszoló!
Nem véletlen, hogy a Szupercella nevű élve fogót ajánlják, csak épp az ára ami húzós. 20-25 ezer forint.
Sztrogoff!
Bizony ezt tanultuk a suliban valamikor. Köszönöm! Ki is húzom a hajszárítót. Nálam is csak a fagyasztók működnek a többi mindig ki van húzva. (Kivéve a hajszárító).
Még a villanykapcsolót sem szabad felkapcsolva hagyni, ha épp nem világít az izzó.
Kedves Sztogoff!
Még azt elfelejtettem írni, hogy valamikor a nyár elején, volt egy üzemzavar az áramszolgáltató erőműnél, épp a hajamat szerettem volna megszárítani épp abban az időben, amikor ez az üzemzavar történt, és a kezemben égett le a hajszárító.
A frászt hozták rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!