Nyest? Szóval a nyest. A székletéből és a szőréből tudjuk hogy az.
Bocsi, de én is szakértő vagyok - magam is vadállatokat tartok! A nyest, a nyuszt, a nyérc és a legtöbb menyétszabású nála nagyobb ragadozónak is nekimegy, szóval nem gondolom, hogy egy macska meg tudna ölni egy nyestet - ha csak nem egy beteg állatról van szó, viszont a macskának baja eshet. (Az én nyércem simán nekiment egy foxinak séta közben) Továbbá mivel kisebbek, mint egy macska és sokkal ügyesebb mászók. Én élve fogó csapdákra szavazok, csali nélkül, a falak tövében elhelyezve, semmiképpen sem valami vadász állatra!
Attól én nem tartanék, hogy szaporodik, mert a nyestek egyáltalán nem társas lények! Ha a párzási időszakon kívül találkoznak, akkor az egyik biztosan meghal, még akkor is, ha anyáról és gyerekéről van szó, szóval nagyon gyorsan elzavarják a gyerekeket, akik minimum 4 km sugarú körön belül nem is mehetnek, mert kb. ennyi egy nyest területe! Amúgy viszont igaz, hogy amilyen pici állatok, olyan hangosan tudnak dübörögni, mintha egy hadsereg gyakorlatozna! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!