Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Nyest? Szóval a nyest. A...

Nyest? Szóval a nyest. A székletéből és a szőréből tudjuk hogy az.

Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem törpe fekete párducod van neked ?☺☺☺
2017. ápr. 24. 05:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt megnézném hogy képes egy macska elcipelne egy kifejlett nagy nyestet
2017. ápr. 24. 16:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Elcipeli az, elhiheted nem méregettem a dögöket,meg hiányosak is voltak , de most már kiváncsiságból megnéztem googleban leírás alapján 1.1-2.3 kg egy nyest. Egy 6.5 kg-os macskának ,mert egyszer lemértem ,ez nem egy lehetetlen küldetés, a kerítésen is átmászott vele. Amúgy nagyon kezes értelmes macsek vigyázok is rá .
2017. ápr. 26. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:
vannak ám nagy nyestek is.pl a 80 as csapda nem jó mert nem fér bele rendesen,a macskának elég a 80,igaz neki a farka hosszú azért nem elég de egy kifejlett nyest van akkora mint egy macska,és most nem vitázni akarok,elhiszem stb csak nekem fura,azért majd nézz videókat macska/nyestről ,mert lehet nem is kifejlettek vagy hasnló
2017. ápr. 26. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!