Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miután beadtad a felmondást...

Miután beadtad a felmondást mikor reagáltak rá?

Figyelt kérdés
Kaptál választ, hívást esetleg emailt, hogy mennyi napot dolgozz le? A beadás után mikor??? Hány napjuk van erre reagálni?

2022. okt. 27. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ena fonok kezébe adtam azonnal reagált hogy ne menjek el meg mjnden sz.r.
2022. okt. 27. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mivel a főnöknek előbb jeleztem, mintsem hogy beadtam volna, így sehogy.😁 De volt olyan helyem, ahol két nappal a felmondási lejárta előtt tudták meg, hogy lépek, mert se a főnök, se én nem kürtöltük világgá, illetve a HR is sza... diszkrét volt.
2022. okt. 27. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Küldtem egy emailt főnöknek és HR is ott volt címzettek között.

Aztán kinyomtattam, kiragasztottam a HR ajtóra mert senki sem volt ott és levadásztam a főnököt, hogy a kezébe nyomjak egy másolatot.

2022. okt. 28. 02:23
 4/4 anonim ***** válasza:

"Miután beadtad a felmondást mikor reagáltak rá?"

Miután aláírtál egy munkaszerződést, gondolom benne volt, hogy mennyi a felmondási időd. Ha nincs benne, akkor az MT lép életbe, tehát 30 nap.

A felmondási idő a felmondás közlését (írásban történő átadás) követő napon indul el.

Hogyan közölted a felmondásod a munkáltatóval?

2022. nov. 1. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!