Mi a helyzet akkor ha valaki fegyelmit kap azért mert X feladatot nem végzett el, erre felmond, de az X feladatot a felmondási idejében is el kéne látni-de akkor se látja el? Mit tehetnek még vele a semmin kívül?
"is benne van a szerződés munkaköri leírásában"
az X feladat természetesen nincs benne, ahogy azok a feladatok sincsenek benne amit amúgy végez, hiszen el van intézve azzal hogy "iroda napi feladatainak ellátása" és ebbe kb akármi benne van
Akkor benn3 van az x feladat is a munkakori leirásban.
Nalunk is ugy van valahogy megfogalmazva hogy a leirtakon kivul bármi mást is ránkbízhatnaj ha a vezetés ugy dönt.
Szerintem ha akar a cég perelhet
"ha akar a cég perelhet"
Majd azt én megfigyelem, amikor ezért perel. mire jut vele?
Azért se pereltek amikor valaki egyik napról a másikra lelépett és a 30 napból egyet se töltött le.
"Mit tehetnek még vele a semmin kívül?"
Mondjuk felkeresik az új munkahelyedet, és kapsz egy szép kis negatív hírverést az új főnöködnél.
"Mondjuk felkeresik az új munkahelyedet, és "
És honnan ismernék az én új munkahelyemet azt elárulod? Hm? Madár?
"a XXI. században nem tudják kideríteni 2 perc alatt?"
Komolyan azt hiszem... hiszen próbálna engem a JELEN helyemen megtalálni a net alapján...
azért a szarf****ú főnök nem hatóság, nem fér hozzá OEP NAV adatbázisokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!