Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit nem dolgoznál soha,...

Mit nem dolgoznál soha, milyen munkát nem végeznél soha, melyik szakmában nem dolgoznál soha és miért?

Figyelt kérdés
Nekem pl nem tudnának annyit fizetni hogy gyerekekkel foglalkozzak...bölcsőde, ovi, suli...kizárt.....idegesítenek
2022. okt. 26. 11:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
#13 adminisztrátor vagyok, back office munka. Max a munkatsaimmal kell beszélnem. De velük elvagyok. Voltam már irattáros, asszisztens, ügyintéző. A papír nem beszél vissza.
2022. okt. 26. 13:13
 22/30 anonim ***** válasza:

#20 gondoltam, hogy elég nyomós indok kell ahhoz, hogy egyáltalán hozzányúlhass a fegyveredhez éles helyzetben. Érdekes meló a tiéd, egyenruhás, aszexuális nő fegyverben:))

Sok sikert kívánok hozzá!

2022. okt. 26. 13:26
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Tűzoltó - lényegében vegetálásra nem elég az illetménye egy átlagos tűzoltónak ÉS napi szinten érintik pszichés kihívások, amelyeket nehéz a helyükön kezelni.

Egészségügyi dolgozó - ők - bár a vegetálás szintjén már túlléptek illetményeiket illetően, - nem keresnek arányosan a napi szintű kihívásaikkal ÉS az általuk elviselt pszichés nyomást sem egyszerű helyén kezelni. Gusztustalan, egész embert, komoly elhivatottságot kívánó kihívás embernek maradni, határozottan, felelősségtudatosan helytállni ebben a hivatásban is és a társadalmi megbecsültsége is eléggé vegyes ennek a hivatásnak. Amit ma egészségügynek neveznek, több, mint katasztrofális, de nem egyoldalúan az egészségügyben foglalkoztatottak tehetnek arról, hogy olyan szintű kiégés, felelőtlenség, szakemberhiány alakult ki az ágazatban, mint amilyen. Egészségügyben dolgozni már-már szégyen is manapság.

2022. okt. 26. 14:34
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Az "sohasem lennék" cimke nálam azokra kerül, amelyekre egyszerre igaz, hogy teljesen alkalmatlannak érzem magam rá, és még undort is érzek iránta. Pl ügyvédnek nem vagyok elég precíz, sem rámenős, azt a közeget sem bírom, de amúgy szívesen képviselnék és látnék el tanáccsal embereket, így arra nem mondanám, hogy soha.

Viszont gyári szalagmunkás nem lennék, mert egyszerűen nem bírom elviselni azt a gépies, monoton, lelketlen robotot. Ugyanígy nem bírom a fontoskodó kis senki művezetőket, akik felháborodva szólnak rád, hogy nem mehetsz hugyozni, ameddig megy a szalag. Néhányszor csináltam egyetem alatt diákmunkában, de százszor inkább elmegyek a fóliába 50 fokban paprikát gondozni, vagy építkezésen tolni a tele beton talicskát, mint hogy még egy napot a szalag mellé álljak.

Könyvelőnek, adminisztrátornak sem mennék, mert ahhoz az aprólékos, pepecs, precíz, monoton papírmunkához én egy elefántfóka ügyetlenségét és órmotlanságát képviselem, és még az ereimet is vágnám fel a monotonitásától. Ha könyvelőként kellene dolgoznom két évet, minden energiámat arra fordítanám, hogy a munka részét kiautomatizáljam.

2022. okt. 26. 15:13
 25/30 anonim ***** válasza:
52%
Igazából egy kupac munkát fel tudnék sorolni, viszont a halhatatlan mém, miszerint "van az a pénz" mindent felülír.
2022. okt. 26. 20:17
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Hat abbol tobb van joval mint amit csinalnek
2022. okt. 26. 21:48
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Mentőápoló, hentes, óvóbácsi (férfi vagyok), halász, vadász, favágó.
2022. okt. 26. 22:53
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Könyvelő nem lennék soha, számomra kevés unalmasabb elfoglaltság létezik ennél.

Orvos sem lennék, helyben elájulnék, ha látnák valami csúnyább sérülést.

2022. okt. 27. 00:04
 29/30 anonim ***** válasza:
Bármilyen fizikai munka, kereskedelem, értékesítés, eüben a vér latvanyaval kapcsoltatos munkák, patológia, temetkezesi cégnél sírásó,tűzoltó, bármilyen telefonos tukmálós munka.
2022. okt. 28. 09:27
 30/30 anonim válasza:

Sokat tudnék sorolni, pl személy edző, pilóta, űrhajós, orvos, pitikus, állatorvos

Igazàból nagyon kevés van amit úgy szívesen csinàlnék pl a pszichológus vagy akármilyen terapeuta és kb ezzel be is zárult

2022. nov. 11. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!