Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit nem dolgoznál soha,...

Mit nem dolgoznál soha, milyen munkát nem végeznél soha, melyik szakmában nem dolgoznál soha és miért?

Figyelt kérdés
Nekem pl nem tudnának annyit fizetni hogy gyerekekkel foglalkozzak...bölcsőde, ovi, suli...kizárt.....idegesítenek
2022. okt. 26. 11:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Tanár nem lennék, se kasszás (utálom a zembereket), raktáros se (utálom a leltárt, a fifó -elvet, pakolni is utálok), vezető se lennék soha (akkor se, ha meglenne hozzá a tudásom).

Vezető állásos targoncás se lennék, buszsofőr se, kamionsofőr talán, de túl nagy a felelősség..

Ha jobban belegondolok több dolog van amit utálok, mint amennyit szeretek csinálni. Talán nincs is olyan szakma, amiben szívesen dolgoznék.

2022. okt. 26. 12:04
 12/30 anonim ***** válasza:
89%

Bármilyen állómunka (biztonsági őr, bolti eladó stb), emberekkel és gyerekekkel nem akarok foglalkozni (ügyfélszolgálat, recepció, eladó, magánvállalkozó).

Nehéz fizikai munka, mert én magam vagyok 48 kg, nem tudnék 50 kilós dolgokat emelgetni, pakolászni, megtartani.

Rossz körülmények között semmiképp nem akarom dolgozni. Mint mondjuk kint az utcán 40 fokban és a minusz -19 fokban. Szóval mondjuk a közteres is kiesik.

Vendéglátásban sem tudnám magam elképzelni.

2022. okt. 26. 12:07
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
#11 #12 Akkor ti mit dolgoztok? Miből éltek?😅
2022. okt. 26. 12:12
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Két ilyen kategória van.

1. Az ügynöki munka, ahol tukmálni kell a terméket olyanokra, akik azt se tudják, hogyan térjenek ki előle.

2. Állatifehérje-feldolgozóban végzett munka, a dögszag miatt.

2022. okt. 26. 12:21
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

#14 ez a termék rátukmálása a vevőre olyan, mint amikor valaki az akaratát akarja ráerőltetni a másikra, hányingerem van tőle.

Gyári melóból egy multinál. Ezt is utálom, de nem annyira, hogy agyvérzést kapjak közben.

(#11. voltam)

2022. okt. 26. 12:29
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

-Gyerekeket érintő szakmák (5 perc után megfájdulna a fejem a sikítozástól)

-Vágóhíd (képtelen lennék állatot bántani, megölni meg plána nem)

-Ápoló (nem bírom a gyomorforgató dolgokat, mint az emberi ürülék meg hasonlók)

-Bármi olyan szakma amiben folyamatosan emberekkel kell kommunikálni

2022. okt. 26. 12:44
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

1.

Vendéglátás (2x is dolgoztam benne, soha a büdös életben nem vállalnék még egyszer ilyen munkát. Se pincérként, se konyhán)

2.

Szexmunka (ezt még nem próbáltam ki, de nem is fogom; gusztustalannak tartom, ja és aszexuális is vagyok :D)

3.

Olyan munka, ahol gyerekekkel kell foglalkozni (eü dolgozó voltam régen, a gyerekbelgyógyászaton, szülészeti osztályon állandóan az órát néztem, azt hittem megőrülök, nem tudok egy térben lenni se babákkal, se gyerekekkel).

A fizikai munkát és a veszélyes szakmákat viszont szeretem, jelenleg egy fegyveres szervnél dolgozom, sokszor kerülök szembe fegyveres vagy felfegyverkezett személyekkel, akikkel kezdeni kell valamit.

Néha felszökik a pulzusom, nem tagadom, de szeretem csinálni a munkám.

N.27

2022. okt. 26. 12:52
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Kassza mogott nem allnek
2022. okt. 26. 12:52
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

#17 mit kell velük kezdened, lelövöd őket vagy ilyesmi?

A határvadászatot annyira reklámozzák mostanság, igaz kevés fizuért, de érdekes meló lehet.

Szexmunkás én sem lennék aszexuális férfiként :D

2022. okt. 26. 13:03
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

#17.

Nem határvadász vagyok. Nem vagyok teljesen hülye :D

Nem lövöm le. Pont ez a nehéz ebben a melóban, hogy mikor megállna a fegyverhasználat esete, akkor egyéb ütköző tény miatt valójában aztán mégsem állja meg a helyét, hogy fegyvert vegyek elő. Nem egyszerű dolog, elég komplikált, de ezt civilként nehéz megérteni (nem azért mert nem tudná megérteni, csak nem minden fekete-fehér).

2022. okt. 26. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!