Csak én fogom fel "kínosan / kellemetlenül" a betanítást, vagy ez ilyen? Irodai munka, korombeli a lány, 8 órában összezárnak vele (mellette ülök a számítógépnél, és magyarázok), ha összenézünk kicsit zavarba jövünk, ha elfordulunk, a másik bámul.
Reggel bemutatkozás, leülünk a gép elé, és magyarázom mit nyisson meg, mit hova írjon (feladatlapok kitöltése). Eddig rendben is lenne, de síri csönd, és ketten vagyunk ott, egymás mellett ülünk 8 órát... Ha összepillantunk, elfordulunk, és kicsit zavarba jövünk (szájhúzás, fogösszeszorítás), ha valamelyikünk félrenéz, vagy átmegy az iroda másik oldalára, a másik bámulja a testét, fenekét, stb. ami bútortükörből látva kissé kínos mindkettőnknek...
Először tanítok be valakit. Akik voltak hasonló helyzetben, nem érezték kellemetlenül magukat ez miatt? Vagy ez ilyen, ne foglalkozzak vele?
25-30 körüliek vagyunk
Igen csak te érzed annak.
Próbáltál beszélgetni vele?
Ezt olvasni is kibszott kínos volt.
Nem, nekem nem ilyen volt a betanítás, eleve nem bazsalyogtunk egymásra, mint két szellemi fogyatékos, hanem kiadta a feladatot, én meg kérdeztem, ha nem tudtam vele mit kezdeni.
Ha ennyire kanos vagy menj el egy hivatásoshoz és probléma megoldva.
Vagy ha olcsón akarsz kijönni biztos van 40+ os kollégád aki unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!