Gonoszság volt a főnökömtől, ti hogy reagáltatok volna erre?
Körmös vagyok egy plázában, még szombaton történt az alábbi incidens. Gondoltam megosztom veletek.
Tőbben vagyunk ugyebár alkalmazottak, mind lanyok, leginkább fiatalalok (20-30 közöttiek). És van egy főnökünk aki koordinálja a dolgokat. Éppen volt egy nő, akin dolgoztam, és ugye ameddig valaki van, nem szokas otthagyni a vendéget. Sajnos éreztem hogy nem fogom tudni befejezni és el kell mennem vécére (nagydologra), megbeszéltem a vendéggel hogy néhány perc és jövök.
Ahogy álltam fel, megfogtam a táskámat, a főnök odaszól hogy hova hová. Mondtam neki hogy pár perc és jövök, mutattam a hasamra. Mondja hogy ez itt nem szokas, hogy csak így felállunk (aránylag még új vagyok a csapatban). Kezdett kényelmetlen lenni a szitu. Mondom oké, akkor visszaülök. De még nagyon nem a kész közelében volt a vendégem. Próbaltam odafigyelni ismét, ugy tenni mintha nem lenne semmi para. Pár percig ment is, de tovább nem, éreztem hogy nem tudom tartogatni. Mondtam a vendégnek hogy ne haragudjon, mindjárt jövök. Fogtam ismét a taskám, a főnök pont telefonalt de látta hogy elmegyek.
Nagyon féltem hogy mire visszaérek nem lesz munkám, de nem szólt semmit. Befejeztem a vendéget, még volt egy új vendégem, utana mentem haza. Ilyet szólt elköszönés előtt hogy wc az a szünetemben legközelebb. Azóta nem dolgoztam, de szerintem szereztem egy rossz pontot.
Mi a véleményetek? Rossz fát tettem a tűzre vagy a főnök volt tapintatlan?
Egy gyökér a főnököd. Amikor felálltál elsőnek akkor kellett volna kimenni. Emberi alapjogok közé tartozik a szükségletek kielégítése.
Ha kirúg, akkor akár be is perelheted.
Az első alkalommal mondtam volna azt, hogy itt a vendég elé sz*rni szokás? Ha nem, akkor hagyja elintézni 10 perc alatt a dolgot és mindenki boldog.
Őszintén, ha emiatt kirúg, egy percig se bánd!
5: "Az első alkalommal mondtam volna azt, hogy itt a vendég elé sz*rni szokás?"
Pont erre gondoltam én is! :-)))
Mint férfiként mondom,elég nagy köcsögség,ha természet hív(szépen mondva),akkor nehogy már a gatyába csináljál.
Nyilván megsúgtam volna neki:
-Főni,ha nem szereti a kula szagot megvár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!