"Viccelődtek" már a külsőtökön a munkahelyeteken? Hogy reagáltátok le?
A jelenlegi melőhelyemen a soványságomon poénkodnak / kikerül a szél, majd jól megtömnek, stb. / Pedig nem vagyok az "anorexiás típus". Vannak hasonlóan vékony nők is a cégnél.
Van hogy én is nevetek rajta, van, hogy visszaviccelek valamit, de már kissé unom...minden vicc addig jó, ameddig új, ahogy mondani szokták.
Elég régóta dolgozom, mindig így néztem ki, korábbi helyeimen ez sosem volt vicctéma.
Szerintem csak irigykednek, légy büszke az alakodra.
Én is vékony alkat vagyok és volt, hogy hasonló "vicces" megjegyzéseket kaptam. Egyszer amikor valaki csokis süteményt hozott az irodába, a teltebb nők (akiktől természetesen a megjegyzéseket kaptam) elkezdtek sopánkodni ők nem ehetnek ebből sokat, én meg csak mosolyogva valami olyasmit mondtam, hogy szerencsére nekem ezzel nincs problémám.
Ige, azt már megfigyeltem, hogy a teltebb nők általában irigykednek a soványakra. Egyik barátnőm duci, és mindig mondja, ha meglát: "de jó neked, hogy ilyen vékony vagy.".
Egyébként az én esetemben férfi kollégák itt a "poéngyártók".
Nekem is a vékonyságommal próbáltak poénkodni. Például azzal, hogy: Mivan? Gyúrsz?
Pedig igen is, edzettem, ezek szerint semmi látszata nem volt/nincs. Ilyen a genetikám.
Viszont nem tudják, de egy ilyen kis beszólással le is döntötték amit addig építgettem..
Vannak olyan típusú emberek akiknek semmi sem jó. Én amikor huszoniksz Kg-val több voltam, akkor azon élcelődtek. Amikor meg lefogytam, akkor meg jöttek az ellenkező poénok. (Jelzem, szerintem most vagyok normális). Nem MÁSok miatt fogytam le amúgy. :)
Ja a megtöméses beszólás meg szexuális zaklatásnak is felfogható simán!
Nekem olyan volt hogy először csak viccelődés ment, beszólogatások.
Na aztán kezdtek eldurvulni a dolgok, ez így van ha valami nincs rendben a melóhellyel, elkezdődik a "személyedkedés" vagy hogy nevezik.
Na az a hely amiről írtam végül valahol össze is omlott, én le is léptem onnan.
Most ha visszavágsz lehet csak ront a helyzeten, mint írtam akkor átmennek ők még durvábba, és így tovább.
Lesz egy f@@sza tömegverekedés.
Alapvetően nem rossz ez a munkahely, meg jó fejek a kollégák. Tehát segítenek, ha kell.
Csak a "viccekből" sok kicsit. Nem tudják, mikor elég.
Amúgy szeretek én is jókat hülyéskedni, de nem mindegy, mi vagy ki a téma. Pláne ha olyasmiről szól, mint a testalkatom, amiről én nem tehetek / és mellesleg nekem így jó /.
A "megtömünk"-höz hozzátették, hogy csokival, de valóban, szexuális célzása is van, ahogy páran írták.
Sajnos a felnőttek sem különbek sokszor a gyerekeknél, ha beszólogatásról van szó.
El tudom képzelni, egy kisebb-nagyobb szellemi vagy testi fogyatékossággal élő ember minek van kitéve egy csoporton belül.
És igen, az embereknek sose leszel elég jó. Tudjátok, a régi La Fontaine-mese a molnárról, a fiáról és a szamárról. Így se jó, úgy se jó, amúgy se jó...
Az lesz a legjobb, ha komolyan elmondom a véleményemet nekik erről. Harag azért nincs, ugye...
Kösz hogy válaszoltatok, ment a zöld kéz mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!