Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » "Viccelődtek" már a külsőtökön...

"Viccelődtek" már a külsőtökön a munkahelyeteken? Hogy reagáltátok le?

Figyelt kérdés

A jelenlegi melőhelyemen a soványságomon poénkodnak / kikerül a szél, majd jól megtömnek, stb. / Pedig nem vagyok az "anorexiás típus". Vannak hasonlóan vékony nők is a cégnél.

Van hogy én is nevetek rajta, van, hogy visszaviccelek valamit, de már kissé unom...minden vicc addig jó, ameddig új, ahogy mondani szokták.

Elég régóta dolgozom, mindig így néztem ki, korábbi helyeimen ez sosem volt vicctéma.

2018. ápr. 29. 23:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Nekem nagyobb (természetes) melleim vannak...Nyári melegben volt, hogy mélyebb nyakú (nem durván kivágott) pólót vettem fel. De mivel nagyobb a mellem így lett benne némi dekoltázsom ezt nem tagadom.

Lapos mellű kollégám (aki emiatt sopánkodik is) rögtön beszólt (viccnek álcázva), miután elment az egyik ügyfelem, hogy.

-Na ezt sem a mondanivalód érdekelte.

Értetlenül kérdezem mire gondolt. (én nem vettem észre h bámultak volna, meg nem is volt direkt kirívó a szettem)

-Hát mert kirakod a csöcsöd, nem vetted észre, hogy mennyien megnézik?

Ekkor már éreztem a gúnyolódást a háttérben. Mondom.

- Ha ettől jobb napja van nézzen csak, neki lesz abból baja ha nem figyel a szavaimra.

Persze egy darabig még rágódtak ezen a témán, de igyekeztem nem reagálni rá. (nem éreztem jogosnak a dolgot minek foglalkozzak vele) Aztán elhalt a pusmus azóta sem jön fel a téma. Minél inkább tiltakozik ilyenkor az ember, vagy zavarba jön, annál inkább csinálják ezt a kollégák. legjobb stratégia ha nem foglalkozol vele...ha nincs reakció előbb utóbb megunják a viccet.

2018. ápr. 30. 10:26
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

sztem túlbonyolítjátok a kérdést. és még szexuális töltete sincs sztem.

a munkatársaid a leírás alapján egyszerű beszűkült prolik. ha túlsúlyos lennél, az lenne a baj, ha vörös hajú, akkor meg az.

ezzel együtt a vékonyakat sokszor hajlamosak bántani, mivel a magyarok zöme zsírsertés, így itt az a normális, aki elhízott.

2018. ápr. 30. 11:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd dicsért, nem irigykedésnek szánta. Én amikor túlsúlyos voltam sokkal durvább megjegyzéseket kaptam., viszont eszem ágában sem volt megjegyzéseket tenni a vékonyabbakra, ahogy látom itt is megy finoman a zsírsertésezés...mióta lefogytam semmilyen megjegyzést sem kapok. Ja de...a mellemre en is, és ehhez nem kell kivágott felső. Primitív az emberek nagy része, ez van.
2018. ápr. 30. 12:54
 14/17 bfghj válasza:
51%
Szerintem semmi banto szandek sincs bennuk. Mivel te is viccnek veszed fel, es ezen mindenki jot nevet, ezert ugy vannak vele, hogy feldobjak az unalmas napokat ilyesfajta poenokkal. Noveremet en is mindig szivatom. "olyan vagy mint az ob. betet... Oldalrol lathatatlan. Es tarsai. Persze nem bantas, csak poen :) inkabb jo dolog hogy veled tudnak es szeretnek is viccelodni
2018. ápr. 30. 17:33
 15/17 A kérdező kommentje:

Utolsó: hát, van hogy viccnek veszem fel, de van, hogy idegesít, mikor többszöri alkalommal eldurrantják ugyanazt a poént...ráadásul abból, amiről a másik ember nem tehet, nemigen ildomos folyamatosan poént gyártani.

Én sosem tettem hangos megjegyzést mások külsejére.

2018. ápr. 30. 21:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Nálunk is mindenből viccet csinálnak. Egyszerűen ne foglalkozz vele. Ha meg már sok szólj nekik ha az se jó csinálj úgy mintha meg se hallottad volna.

Vendéglátásban vagyok, itt ez mindennapos. :D

2018. ápr. 30. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Azzal én is szembesültem, hogy a férfiak egészen másutt húzzák meg a vicces és a bántó közötti határt, mint a nők. Ha pedig nem tudsz századjára is nevetni a kis beszólásaikon, akkor te vagy a humortalan, meg te nem fogod fel a dolgokat.

Unott arccal kell lereagálni, valami olyan megjegyzéssel, hogy esetleg beszélhetnétek-e valami másról, vagy van-e valami új poén is a tarsolyában, mert ez a régi már kifújt.

2018. máj. 14. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!