Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek is rémesek a...

Szerintetek is rémesek a kövér női vezetők?

Figyelt kérdés

Műszakvezetőmről lenne szó. Már úgy kezdődött, hogy első napomon hanyagul és flegmán, két perc alatt ledarálta a szabályzatot, de lényeges pontokat kihagyva. Sokmindent csak utólag tudtam meg a kollegáktól, amiket neki kellett volna elmondania. Ezekből a hiányosságokból igen komoly bajok is származhattak volna, súlyos károk vagy üzemi baleset!

Ezen kívül olyan dolgokat enged meg magának néhány férfidolgozóval szemben, amiért fordított esetben nyugaton munkahelyi zaklatási pereket szoktak megnyerni a női dolgozók! Ők persze csak némán tűrik, nem sokat tehetnek ellene mivel a felettesük ez a nő. Cigiszünet alatt sokszor téma is, mikor épp kire mászott rá. A többiekkel "csak" flegma, lekezelő, idegbeteg, mikor épp milyen a hangulata.

Van pár kis kedvence akikkel nonstop kivételezik, állítólag csak ők kapnak bónuszokat is. Velük gyakran kávéházi hangulatot alakít ki munkaidő alatt, hangosan ordítva viháncol ahogy az aktuális kis kedvence teszi neki a szépet, vagy csak hízeleg neki. Rajta kívül mindenki tudja hogy ez érdekből történik, szóval ritka szánalmas jelenség, sokunkat zavar is ez az erőltetett ricsaj ilyenkor.

Másik műszakba családi okokból nem akarok átmenni, ha nagyon muszáj akkor maximum munkahelyet váltok. De egyre rosszabb a légkör, főleg mostanában, az időszakos hangulatingadozásai miatt.

A kérdésem a következő, megérné váltanom másik munkahelyre? Csak én jártam így, vagy máshol is vannak ilyen női főnökök? Egyáltalán mennyire gyakori ez a típus?

2022. okt. 19. 19:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Igen, mint ahogy minden egyes férfi alkoholista kutyagyilkos lúzer, hiszen én személy szerint ismerek egy ilyet.
2022. okt. 19. 19:58
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
A puszta kollégák is rémesek.
2022. okt. 19. 20:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt női főnököm ,olyan igazi széle-hossza egy asszonyság. Én kedveltem. Mindíg vigyorgott,baromi finom süteményekett sütött, és jól el lehetett dumálni vele.

Nem, nem volt rámzizzenve mielőtt valaki felhozná. A húszéves targoncásfiútól a 72 éves sofőrig mindenkivel így viselkedett.

2022. okt. 19. 20:57
 14/19 Darius- ***** válasza:
92%
Megint ezt irom ide is: személyfuggo
2022. okt. 19. 21:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt köver női főnököm, igaz lassan dolgozott, de egy tök normalis, nagyon nyugis, kiegyensulyozott szemelyiseg volt. Szerettem vele dolgozni.
2022. okt. 20. 10:21
 16/19 anonim ***** válasza:
58%

"Csak én jártam így, vagy máshol is vannak ilyen női főnökök? Egyáltalán mennyire gyakori ez a típus?"

elég gyakori, pontosabban Magyarországon nagyon jellemző, hogy a sok frusztrált ember másokon vezeti le feszültséget.

egy kövér nő meg általában borzasztóan frusztrált, hiszen nem érzi jól magát a testében, nem nézik meg a férfiak.

nekem egy túlsúlyos mérnök kolléganőm van, aki borzasztóan kritikus mindenkivel, különösen a jó alakú fiatal nőkkel :)

am nekem is volt egyszer egy 50 körüli nagyon kövér főnökasszonyom. ő pl. vékony fiatalokat utálta :D és látszott, hogy borzasztóan kiegyensúlyozatlan és frusztrált.

2022. okt. 20. 12:01
 17/19 anonim ***** válasza:
62%

Csak érdekességként írom le. Nekem is volt egy kövér csoportvezetőm. Még HO-ban voltunk mikor felvették a munkahelyre. Addig egy csoportvezető vezette a 2 csapatot.

Csak képről láttam az illetőt, nem találkoztam és nem beszéltem vele de már akkor tudtam, hogy nem sok jóra számíthatunk. Úgy is lett. Sorra mondtak fel az emberek. Ma a csapatából alig van ott 1-2 régi ember. Odáig fajult a dolog, hogy sikerült neki kiturnia a másik csoportvezetőt is. Így ő vette át 2 csoport vezetését. Akkor még jobban megindult a fluktuáció. A munkaközvetítő cég már azt mondta, hogy nem tudja olyan gyorsan hozni az embereket, amilyen gyorsan felmondanak. Egy új csoportvezetőt is hoztak de egy hónap után ő is elment. Ennek a nőnek azon felül, hogy szakmailag nulla volt, semmilyen vezetői tapasztalata nem volt.

Egy másik eset, mikor csak képről mondtam meg ki milyen.

A kutyás fórumon posztoltak egy képet a kutyáról. Pontosan leírtam, hogy milyen karekterű kutyának gondolom. A gazdija nagyon le volt döbbenve, hogy miből látom azt. Minden betű stimmelt.

2022. okt. 22. 05:35
 18/19 A kérdező kommentje:

Update: Na felmondtam végül, van másik hely ahova átmehetek, és tárt karokkal várnak. Nekem ez az idegeskedés nem éri meg! Főleg hogy sok más kollega is miatta ment el onnan. Kilépésnél őszinte voltam a hr-essel, amikor megkérdezte az okot, elmondtam neki mindent erről az alantas nőszemélyről! És láttam az arckifejezésén hogy ő már tudhatott ezekről a dolgokról, mert nemhogy nem lepődött meg, hanem még együttérzést fedeztem fel az arcán, és némi sajnálkozást.

Páran itt megkérdőjeleztétek miért tettem bele a kövér szót, távol álljon tőlem az ok nélküli body shaming, de igazából hasonló a véleményem mint a 16os és 17es hozzászólónak, hogy az elhízás sokszor igenis kihat a lelki oldalra. És hogy nőként nagyon sok köztük a fruszrált és rosszindulatú egyed, főleg ha még hatalmat is kap, amivel visszaélhet. Kár hogy pont őket is lepontozta valaki az igazságért. Gondolom valaki aki magára ismert, és hasonló jellemű.

2022. okt. 24. 20:32
 19/19 anonim ***** válasza:
41%
Ennek semmi köze sem ahhoz, hogy kövér, sem ahhoz, hogy nő. Van egy bunkó főnököd, mit csinálj, ez a kérdés?
2022. nov. 15. 22:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!