Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Itt nettóba kell érteni a...

Itt nettóba kell érteni a fizetést?

Figyelt kérdés
[link]
2022. okt. 18. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Fizetést minden kulturált helyen bruttóban adják meg. Nem a munkáltatód dolga, hogy adózol.
2022. okt. 18. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne nettóba érteni? Főleg Ausztriában meg Németországban, ahol van annyi adókategória, hogy sose tudná a céged kiszámolni neked egy álláshirdetéshez.
2022. okt. 18. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
Mindig hulyesegnek tartottam, hogy brutto bert adnak meg, hiszen engem is csak az erdekel, amit kezhez kapok, de sajnos mindenutt ez megy.
2022. okt. 18. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3: A nettód minden országban különböző lehet azonos bruttó mellett is, hiszen minden országban vannak adókedvezmények.
2022. okt. 18. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bejelentett munkahelyen mindig bruttóban adják meg mert nem tudják, hogy a maréknyi adókedvezményből melyikre vagy jogosult.
2022. okt. 18. 20:19
 6/8 qkker1 ***** válasza:
100%
Németországban mindig a bruttót adják meg /kivétel egy-két lehúzós román cég/, mivel hat adókategória van.
2022. okt. 18. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig hulyesegnek tartottam, hogy brutto bert adnak meg, hiszen engem is csak az erdekel, amit kezhez kapok"

Hát ez az, 600.000 bruttóból MÁS összeget fog kézhez kapni egy 24 éves, mint egy 26 éves, vagy egy két gyerekes, vagy egy háromgyerekes.

Na ezért nem azt írják, hogy mennyit kapsz kézhez. Ugyanis nem tudják.

2022. okt. 18. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:
A legtobb helyen brutto. Az a fix. Fingjuk nincs h neked mennyi lesz a nettod. Az sokmindenen mulik
2022. okt. 18. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!