Mennyit keres nettóba egy KFC dolgozó??
Figyelt kérdés
Pl Szolnokon.. nagyon fontos lenne, ha pontosan tudod, kérlek oszd meg velem.2022. máj. 24. 10:42
1/16 anonim válasza:
Nem egyforma a nettó ugyanazon bruttó mellett. Ez az adókedvezmények függvényében változik, elég nagy eltérések is lehetnek.
2/16 anonim válasza:
honnan kene tudnunk te mennyi adot fizetsz? ezer dologtol fugg
3/16 A kérdező kommentje:
Igaz, bocsi..25 év alatti vagyok
2022. máj. 24. 11:56
4/16 A kérdező kommentje:
25 év alatti vagyok gyerekek nélkül, így kb mennyi lehetne nettó??
2022. máj. 24. 14:06
5/16 anonim válasza:
Akkor írjátok meg légyszíves a bruttót. Úgy összehasonlíthatóbb más fizetésekkel
6/16 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék, hogy egy KFC dolgozó, mennyit kap azért, hogy ezt a sok moslékot el adja.
7/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyi a bruttó, ha tidnám ki is tudnám számolni..
2022. máj. 25. 10:56
8/16 anonim válasza:
kerdezo hozzad nincs bekotve a google? [link]
vagy nem olvastad el az allashirdetest?
9/16 anonim válasza:
Ez már 3 éves cikk, azóta lehetett változás
10/16 anonim válasza:
tudom, de tampont lehet. gondoltam ha mar felmerult a kerdezoben ez a kerdes, esetleg megprobalt utananezni magatol. vagy legalabb egy allashirdetest elolvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!