Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek van JOGA rászólni egy...

Kinek van JOGA rászólni egy vezetőre egy munkahelyen ha IGAZOLT fertőző betegséggel is bejön dolgozni és mára kb 10en vannak betegállományban?

Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 13:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
Rászólni mindenkinek van joga, ugyanis szólásszabadság van. Továbbá ahhoz is joga van, hogy másik munkahely után nézzen, ha a jelenlegi vezetőségével nem elédegett. Kérdező, neked is ezt javasolnám, még mielőtt a főnök penderít ki, amiért meg akarod mondani neki, mikor mivel menjen táppénzre (hozzáteszem, valamilyen szinten igazad van, én sem vagyok oda azokért akik terjesztik a redvát ahelyett hogy 1 hetet otthon lennének).
2022. okt. 7. 14:11
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
Alapítványi iskola részeges igazgatójának mindent szabad.
2022. okt. 7. 14:15
 13/21 A kérdező kommentje:

"amiért meg akarod mondani neki, mikor mivel menjen táppénzre"

és ha én is lebetegszem MIATTA és tp-re kell menjek és csak 60%os bért kapok majd, akkor a főnök állja majd a 40% bért amit miatta buktam el?

+ a gyógyszereket stb?

mert így lenne fair. (így se fair de anyagilag így lenne korrekt. emberileg meg sehogyse korrekt)

2022. okt. 7. 14:16
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

Nem akarod befejezni ezeket a szar kérdéseket?

Hm?

2022. okt. 7. 14:18
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
13: miért, te most állnád a bére 40%-t? :)
2022. okt. 7. 14:20
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
A jog nem foglalkozik olyanokkal, hogy mi fair, vagy emberséges. Hacsak nincs háziőrizetben, vagy karanténban, bemehet dolgozni. Keress másik munkahelyet, ennyi.
2022. okt. 7. 14:20
 17/21 A kérdező kommentje:

"miért, te most állnád a bére 40%-t? :)"

Ha cserébe nem kell látnunk a pofáját??? Hát viccelsz!! Összedobjuk csak többet az életben se lássuk!

2022. okt. 7. 14:24
 18/21 anonim ***** válasza:
86%
Akkor ez egy szuper indok hogy legközelebb te is bemenj dolgozni ilyen helyzetben. 🤗Egyébként nem tudni az ő helyzetét, hogy miért nem maradhat otthon, ő is csak bérből él.
2022. okt. 7. 14:40
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
A vén alkesz főnöknek semmi baja sincs, csak az elvonási tünetek jöttek elő nála.
2022. okt. 7. 15:15
 20/21 anonim ***** válasza:
54%
Lépj ki.
2022. okt. 7. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!