Kinek van JOGA rászólni egy vezetőre egy munkahelyen ha IGAZOLT fertőző betegséggel is bejön dolgozni és mára kb 10en vannak betegállományban?
Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 13:50
11/21 anonim válasza:
Rászólni mindenkinek van joga, ugyanis szólásszabadság van. Továbbá ahhoz is joga van, hogy másik munkahely után nézzen, ha a jelenlegi vezetőségével nem elédegett. Kérdező, neked is ezt javasolnám, még mielőtt a főnök penderít ki, amiért meg akarod mondani neki, mikor mivel menjen táppénzre (hozzáteszem, valamilyen szinten igazad van, én sem vagyok oda azokért akik terjesztik a redvát ahelyett hogy 1 hetet otthon lennének).
12/21 anonim válasza:
Alapítványi iskola részeges igazgatójának mindent szabad.
13/21 A kérdező kommentje:
"amiért meg akarod mondani neki, mikor mivel menjen táppénzre"
és ha én is lebetegszem MIATTA és tp-re kell menjek és csak 60%os bért kapok majd, akkor a főnök állja majd a 40% bért amit miatta buktam el?
+ a gyógyszereket stb?
mert így lenne fair. (így se fair de anyagilag így lenne korrekt. emberileg meg sehogyse korrekt)
2022. okt. 7. 14:16
14/21 anonim válasza:
Nem akarod befejezni ezeket a szar kérdéseket?
Hm?
15/21 anonim válasza:
13: miért, te most állnád a bére 40%-t? :)
16/21 anonim válasza:
A jog nem foglalkozik olyanokkal, hogy mi fair, vagy emberséges. Hacsak nincs háziőrizetben, vagy karanténban, bemehet dolgozni. Keress másik munkahelyet, ennyi.
17/21 A kérdező kommentje:
"miért, te most állnád a bére 40%-t? :)"
Ha cserébe nem kell látnunk a pofáját??? Hát viccelsz!! Összedobjuk csak többet az életben se lássuk!
2022. okt. 7. 14:24
18/21 anonim válasza:
Akkor ez egy szuper indok hogy legközelebb te is bemenj dolgozni ilyen helyzetben. 🤗Egyébként nem tudni az ő helyzetét, hogy miért nem maradhat otthon, ő is csak bérből él.
19/21 anonim válasza:
A vén alkesz főnöknek semmi baja sincs, csak az elvonási tünetek jöttek elő nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!