Nőtársaim! Mit gondoltok az állandó, szerintem nő ellenes intim hirdetésekről amik azt sugallják, hogy a nő büdös, állandóan folyása van, gombás, stb?
No ellenes hirdetes?
WOW
Orulj neki, hogy ezek a cuccok elerhetoek szamodra! Afrikaban meg Azsiaban orulnenek, ha lenne ez.
"A nő maga a fertő!"
Mert így is van...
Minimum havonta egy hétig...
Ez TÉNY !
Emiatt is instabilabb és türelmetlenebb is.
Dehát nélkülük nem születnénk meg, szóval
Boldog NŐNAPOT, és
KÖSZÖNJÜK!
Érdekes amúgy. Igen, ebben az egészben ott érzem a nőellenességet, hogy a pasikat még a rendes farok mosásra sem tanítják meg, a lányok meg nem mernek szólni, mert a fiúkat nem szégyenítik meg az ilyen miatt.
De amúgy olvastam erről, hogy a szopás alap elvárás a férfiak részéről, de a nyalást sok férfi csak tartós kapcsolatban tartja elfogadhatónak, a nők meg ugye szégyellik magukat, hogy rossz szaguk/ízük van. (Ami megint csak hiányzik a pasikból, áldott életük van.)
"Nőtársaim"
Úgy vagy te nő, ahogy én Marslakó.
Túl gondolod vagy/és magadra veszed.
+ ÉRTELMES faszi tudja az alap dolgokat ezzel kapcsolatban is. ;)
Ebből adódóan nem hátráltat párkeresésben téged.
Az már inkább, ha van.
De elég a hüvelyflóra felburulás is pl menszesz után, de azt meg tudod oldani.
Nekem szerencsére nem volt gondom.
Kivéve amikor huzamos ideig előtte antibiotikummal érintkeztem(munkám miatt) de akkor a fejbőröm is káosz volt, de hamar helyre tettem.
A prosztata, impotencia dolgokat is reklámozzák.
Ha azt nézzük, hogy "undorító" dolgokat is reklámoznak, ahol amúgy minden nemet is érint pl:
- köhögés, váladék
- orr /takony
- lábgomba
- korpásodás, zsírosodás
- túlsúly
stb
Nem kellene ennyire magadra venned, mint nő ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!