Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőtársaim! Mit gondoltok az...

Nőtársaim! Mit gondoltok az állandó, szerintem nő ellenes intim hirdetésekről amik azt sugallják, hogy a nő büdös, állandóan folyása van, gombás, stb?

Figyelt kérdés
Szerintem ezeket a reklámokat be kellene tiltani, mert a fiúk nem mernek még szóba állni sem a lányokkal, hiszen a reklámok szerint a nő maga a fertő! Ha valóban előfordul valamilyen egészségügyi probléma úgy is orvoshoz kell menni, az majd segít. Fölösleges a sok undorító reklám.

2020. márc. 7. 14:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

Nem vagyok nőtárs, de éljük most ezt a remek liberális kifordult világot, ahol megszüntetik a playboyt, az autóversenyeken a táncos lányokat, tüntet valami LMP-s bányarém, hogy Budapest nem női plakátváros, ne tárgyiasítsuk a nőket, reklámokban nincs semmi erotikus jellegű női megjelenítés, stbstbstb...

Köszönhető ez a sok feministának, akik annyira nők, mint én egy fonott kosár kb.

Nagyszájú, lecsúszott, frigid, vagy leszbikus 40-es, 50-es banyák, akik még fiatal korukban sem voltak nők. Nekik van hangjuk, az a baj.....

Nem a 10-en, 20-on, 30 éves lányoknak, nőknek, akik még szeretnék átélni a szexet, szerelmet, és lehetőleg egy férfi oldalán.

Akik szeretik megmutatni magukat, milyen szépek, fiatalok.

De ez totál érthetetlen, és értékelhetetlen egy antinőnek.

2020. márc. 21. 07:33
 12/14 anonim ***** válasza:
...azt még hozzáteszem, hogy igen, valóban nem jók ezek a reklámok, jobb volt régen, amikor még titokzatosabbak voltak a nők, ilyen téren, amit írt a kérdező.
2020. márc. 21. 07:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Ennyi erövel az aktmodellek minek kernek penzt ugy is csak a bàjaikat mutogatjàk.

A nöi test/intimitas nem köztàrgy, hiaba hiszik azt a ffiak.

A szexualizalt, festett, tangaba öltöztetett KISgyerekeket a neten, meg terhes vetközös anyakat mint az anyasàg szexualizàlàsàt, màr meg sem emlitem.

Ezek nem olyan dolgok hogy jàr a ffiaknak meg pedofiloknak meg beteg agyu embereknek csak ugy mégha sokan is hiszik azt. Ez nem JÀR, ez nem lehet elvàràs.

A pr.stiknak is van annyi esze hogy legalabb megkéri az àràt.

2020. márc. 21. 08:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyébként szabad kérdeznem miért akadnak ki a nők azon, ha csak a külsejük alapján ítélik meg őket úgy, hogy közben mindig mindent a külsejükkel próbálnak elérni?
2020. márc. 21. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!