Nálatok volt "Fertőző" gyerek játék?
Van egy gyerek, aki nem nyúlhat hozzád. Legalábbis szerintem. Őt kiközösítik, és még csak nem is szégyellik magukat a többiek, mert vicces...elméletileg.
De lehet tévedek
Általánosban játszottunk úgy, hogy XY AIDS-es, és akihez hozzáér, annak átadja. :D
A szabály annyi volt, hogy ha valaki hozzáért, vagy ő valakit megérintett, akkor átadta az AIDS-et. :D
Igen, általános iskola...
#8 vagyok.
Ja és NEM vagyok cigány.
Nekem meg nagyon érzékeny a bőröm, főleg a kézfejemen, állandóan kézkrémekkel kell kenegetnem, hogy ne száradjon ki és ne legyen sebes. És az egyik gyerek az osztályból kitalálta, hogy valami fertőző betegséget terjesztek és ha hozzámér valaki, neki is elkezdenek "rohadni" a végtagjai, mint nekem...
Meg volt egy fiú az osztályban, aki viszont nem mosott fogat rendesen vagy nem tudom, mert feketék voltak a fogai és a szája is nagyon büdös volt mindig és róla is azt terjesztették, hogy AIDS-es meg mit tudom én és undorodtak hozzáérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!