Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nálatok volt "Fertőző" gyerek...

Nálatok volt "Fertőző" gyerek játék?

Figyelt kérdés
És ha igen mire alapoztátok mik voltak a szabályok

2017. jan. 14. 16:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
megbántátok már
2017. jan. 14. 16:27
 2/11 A kérdező kommentje:
ha ti is voltatok fertőzők hogy esett?
2017. jan. 14. 16:27
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Csak én nem értem miről van szó? :D
2017. jan. 14. 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Van egy gyerek, aki nem nyúlhat hozzád. Legalábbis szerintem. Őt kiközösítik, és még csak nem is szégyellik magukat a többiek, mert vicces...elméletileg.

De lehet tévedek

2017. jan. 14. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Ilyesmi volt nálunk. Egy nagy szerencsétlen csendes kislány volt a "fertőző". Napköziben nem volt képes kikéreckedni wc-re aztán beszart meg hugyozott.
2017. jan. 14. 18:35
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Volt, főkolompos voltam a gúnyolásában, rettenetesen megbántam azóta.
2017. jan. 14. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

Általánosban játszottunk úgy, hogy XY AIDS-es, és akihez hozzáér, annak átadja. :D

A szabály annyi volt, hogy ha valaki hozzáért, vagy ő valakit megérintett, akkor átadta az AIDS-et. :D

Igen, általános iskola...

2017. jan. 30. 12:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálunk volt ilyen "játék". Én voltam a fertőző, akitől el lehetett kapni a 'cigányságot', ha hozzámért valaki..
2017. máj. 28. 13:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#8 vagyok.

Ja és NEM vagyok cigány.

2017. máj. 28. 13:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg nagyon érzékeny a bőröm, főleg a kézfejemen, állandóan kézkrémekkel kell kenegetnem, hogy ne száradjon ki és ne legyen sebes. És az egyik gyerek az osztályból kitalálta, hogy valami fertőző betegséget terjesztek és ha hozzámér valaki, neki is elkezdenek "rohadni" a végtagjai, mint nekem...

Meg volt egy fiú az osztályban, aki viszont nem mosott fogat rendesen vagy nem tudom, mert feketék voltak a fogai és a szája is nagyon büdös volt mindig és róla is azt terjesztették, hogy AIDS-es meg mit tudom én és undorodtak hozzáérni.

2017. máj. 28. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!