Munkahelyen kor miatt mikortól kezdve diszkriminálnak?
Ez a munkahelyi közösségtől függ. Van, ahol összetartó a társaság és van olyan, hogy a többség utálja egymást.
Én diákmelón jól kijöttem az ötvenessekkel, nem néztem le őket.
40. De általánosan érvényes a munkáltatókra. Ha elérted ezt a kort, esélyed nincs sehol - azt az esetet kivéve, hogy "über-hyber 110 000 000 mester" vagy valami olyan "csodabogár" vagy, akiből 0,5 db van az egész országban.
Az egyéb kategória még az is, ha ismerősöd "valaki" egy cégnél és úgy tuszkolnak be. Egyébként viszont emberszámba sem vesznek, - csak azt várja mindenki tőled, hogy 99 éves korodig becsülettel húzd az igát és úgy is adózz mindenféle jogcímen, mint egy igás barom.
Ez Magyarország, 2022-t írva - munkaerőpiac területen!
"40. De általánosan érvényes a munkáltatókra. Ha elérted ezt a kort, esélyed nincs sehol - azt az esetet kivéve, hogy "über-hyber 110 000 000 mester" vagy valami olyan "csodabogár" vagy, akiből 0,5 db van az egész országban."
Nem kell über-hyper seniornak sem csodabogárnak lenni, ahhoz, hogy 40 éves kor felett munkát találj, de való igaz, ha 40 éves korodig nem tettél le az asztalra semmit és egy üres önéletrajzot nyújtasz be akkor előfordulhat, hogy nem fognak kapkodni utánad a munkáltatók.
Helye válogatja.Van ahol pont a fiatalokat nem szeretik,van ahol meg 40 felett kuka...
Utolsó munkahelyemen tapasztaltam csak diszkriminatív hozzáállást,de az nevetséges,buta cég,havonta megújuló csapattal,mert mindenkibe hibát találnak. Mostani helyemen meg kb.a se.g.gemet nyalják ki,olyan rendesek velem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!