A munkáltató ugye már csak azután kéri be/látja a végzettségeidet igazoló bizonyítványokat, miután már felvett az adott munkakörbe?
Figyelt kérdés
Vegyes eredményeim vannak, van, ami rosszabb lett, mint szerettem volna + fel voltam mentve egy tárgyból. A munkáltató elutasíthat arra hivatkozva, hogy nem tetszenek neki az eredményeim, vagy ez azért nem szokás? :Dtegnap 19:36
1/6 anonim 

válasza:

Dehogyis, egy normálisabb hely eleve csak úgy nézi meg az önéletrajzodat, ha csatolod a bizonyítványaidat, hogy rögtön lássák, hogy mit is tudsz nyújtani.
"A munkáltató elutasíthat arra hivatkozva, hogy nem tetszenek neki az eredményeim, vagy ez azért nem szokás?"
Elutasíthat.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint ennyit számíthat mondjuk egy töri kettes meg egy irodalom ötös? Jó tudni.
tegnap 19:39
3/6 anonim 

válasza:

Ha számít a munkakörhöz, igen, ha nem, akkor nem. Azt úgyis elmondják, hogy miket kérnek előre.
4/6 anonim 

válasza:

Mondjuk érettségit tőlem még sehol nem kértek felvétel után sem. Csak bele volt írva a hirdetésbe, de ennyi. Nyilván egy diplomát vagy szakképzettséget igazoló papírt fixen elkérnek. De az érettségit szerintem nem szokták, vagy csak én futottam bele pont ilyen munkahelyekbe az elmúlt 10 évben, mióta dolgozom.
5/6 anonim 

válasza:

számíthat mondjuk egy töri kettes meg egy irodalom ötös?
A loteri kutyat sem fogja erdekelni hogy hanyas voltal tortenelembol .
Azert kerik a papirokat, hogy lassak valoban van erettsegid, vagy a munkahoz szukseges tanulmanyok, vagy csak bekamuztad.
6/6 anonim 

válasza:

Ha a középsulis évvégi bizieredmény számít, akkor az kb. betanított munka, ott meg azért nem számít, mert írni, olvasni úgy ahogy tudsz, a többit megtanítják. szóval igazából nincs jelentősége, hányas voltál töriből 11-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!