Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkáltató ugye már csak...

A munkáltató ugye már csak azután kéri be/látja a végzettségeidet igazoló bizonyítványokat, miután már felvett az adott munkakörbe?

Figyelt kérdés
Vegyes eredményeim vannak, van, ami rosszabb lett, mint szerettem volna + fel voltam mentve egy tárgyból. A munkáltató elutasíthat arra hivatkozva, hogy nem tetszenek neki az eredményeim, vagy ez azért nem szokás? :D

tegnap 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Dehogyis, egy normálisabb hely eleve csak úgy nézi meg az önéletrajzodat, ha csatolod a bizonyítványaidat, hogy rögtön lássák, hogy mit is tudsz nyújtani.

"A munkáltató elutasíthat arra hivatkozva, hogy nem tetszenek neki az eredményeim, vagy ez azért nem szokás?"

Elutasíthat.

tegnap 19:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint ennyit számíthat mondjuk egy töri kettes meg egy irodalom ötös? Jó tudni.
tegnap 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Ha számít a munkakörhöz, igen, ha nem, akkor nem. Azt úgyis elmondják, hogy miket kérnek előre.
tegnap 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk érettségit tőlem még sehol nem kértek felvétel után sem. Csak bele volt írva a hirdetésbe, de ennyi. Nyilván egy diplomát vagy szakképzettséget igazoló papírt fixen elkérnek. De az érettségit szerintem nem szokták, vagy csak én futottam bele pont ilyen munkahelyekbe az elmúlt 10 évben, mióta dolgozom.
tegnap 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

számíthat mondjuk egy töri kettes meg egy irodalom ötös?

A loteri kutyat sem fogja erdekelni hogy hanyas voltal tortenelembol .

Azert kerik a papirokat, hogy lassak valoban van erettsegid, vagy a munkahoz szukseges tanulmanyok, vagy csak bekamuztad.

tegnap 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a középsulis évvégi bizieredmény számít, akkor az kb. betanított munka, ott meg azért nem számít, mert írni, olvasni úgy ahogy tudsz, a többit megtanítják. szóval igazából nincs jelentősége, hányas voltál töriből 11-ben
tegnap 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!