Milyen munka az amire max2 héten belül felvesznek? Sürgős!
Felmondtam, majd egy hónapot lazítottam. Utána dobáltam ki az önéletrajzomat cegekhez. Ennek már 3 hónapja, nem gondoltam, hogy ennyire nem lesz munka. Vészesen fogy a pénzem, ezért most már szinte bármit elvállalnék, ameddig nem találok normális állást.
Mit írjak be a keresőbe?
Egyedül pénztáros nem szeretnék lenni. 28N
Jaaa hát azért nem gondoltam, hogy ehhez majd magyarázatot kell adnom.
Amiket felsoroltatok az ki van zárva. Nem bohóckodásra cssztem el több évem, és rengeteg pénzt az egyetembe.
Azért ennyire nem szeretnék lesüllyedni. Eddig jó munkahelyem volt, előtte már diákmunkásként is voltam több cégnél, elmondhatom, hogy nem ma kezdtem. Eddig jó pozikat pályáztam meg, most arról lenne szó, hogy valami alja de ebben a viszonylag normális kategóriájú munkakörökben. Tehát pl. általános adminisztráció.
Jézusom nem megyek pelenkázni!
Felmondtál. Egy hónapot lazultál, majd "megfelelőnek" talált állásokat pályáztál, továbbra is munkahely nélkül. Elfogyott a pénzed, de még mindig válogatsz.
Majd írj kérlek pár hét múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!