MIért gondolják azt sokan bárkit felvesznek gyárba operátornak?
pl Akkumlátor gyárba voltam volt beszélgetés interjú eddig ok.
Aztán volt valami teszt hogy számokat kellett egy-től 100-ig minél gyorsabban megtalálni volt rá 4 perced... A feléig se jutottam.
Uána mondták majd kereshetnek még..
3 hete semmi. pedig átmentem mindenen csak az a számkeresősdi. Pedig van pár év operátori tapasztalatom, de iylen marhaságokkal tesztelik az embert. Sor közelébe nem is engedtek vagy megmutathassam mit tudok..
De gyárbejárás semmi nem volt.. . Ledarálták mit kell csinálni , elmondtam a tapasztalataim és kb ennyi. Azlért mertt ilyn dolgokban nem vagyok jó még lehet jó összeszerelő , nem?
Amúgy több helyre is beadtam , régen is írtam már tesztet de az feladatkövetés volt meg egyszerűbb matek, esetleg próba összeszerelés. CSak azért sajnálom mertafizetés jó lett volna.. Nem tartom magam butának de esélyem se volt, egy ilyen ferladatra felkészülni.
Nem a feladaton múlik szerintem
Mennyire vagy nekik szimpatikus, önéletrajzod milyen, meddig dolgoztál előtte egy adott helyen, miért mondtál fel stbstb
Én is gyárban voltam felvételizni mint operátor.
10-en voltunk jelentkezők akkor ott.
Nekünk is ilyen számolós, dedós feladat volt, de nem sok idő volt rá, a feladatok egy részét meg sem csináltam végig....
Aztan jött egy kis személyes kontakt. A gyárat amúgy nekem sem mutatták meg...
A személyes beszélgetés végén a pasi aki interjúztatott közölte is hogy felvagyok véve és ott is kellett maradnom megirni a szerződést. A többi 9 embernek pedig azt mondták majd értesítik őket.
Ezért meg is lepődtem hogy engem azonnal felvettek
Később abból a 9 emberből 1 nővel találkoztam a gyárban akit végül vissza hívtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!