Miért dolgoznak sokan éveken át nem bejelentett munkahelyen, amikor találhatnának bejelentettet is ?
Mondjuk valakinek tartozása van a végrehajtóknak így ha bejelentik, cég könyvelője köteles minden hónapban levonni egy X összeget a fizetéséből és azt átadnia a végrehajtóknak.
Magyarul áldozata a végrehajtó maffiának akik legálisan sikkasztanak évente több százezer ember megélhetését! Én is áldozata vagyok ennek, és emiatt nem kérem hogy bejelentsenek. A TB-t pedig egyenlőre magamnak fizetem.
Ha te dolgozol és kapsz 300bruttót annak 200 a nettója, de a 300ezrem felül amit neked ad a cég még van 200ezer forint extra kiadása is rád, ha nem több.
De számoljunk most úgy, hogy kapsz 200at kézhez, de a cégnek ez 500ezerbe kerül.
Nem lenne jobb, ha esetleg kapnál 250 vagy 300ezret is akár és kész??
A cégnek nincs azon felül extra kiadás rád havonta, te meg többet viszel haza. Mindenki nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!