Milyen munka az amire max2 héten belül felvesznek? Sürgős!
Felmondtam, majd egy hónapot lazítottam. Utána dobáltam ki az önéletrajzomat cegekhez. Ennek már 3 hónapja, nem gondoltam, hogy ennyire nem lesz munka. Vészesen fogy a pénzem, ezért most már szinte bármit elvállalnék, ameddig nem találok normális állást.
Mit írjak be a keresőbe?
Egyedül pénztáros nem szeretnék lenni. 28N
Sorban mennek tönkre a nagy munkaerőfelvevő cégek (étterem, szálloda), így akik ott dolgoztak eddig azok is keresik a helyüket. Vége a jó világnak, újra munkanélküliség jön.
Mezőgazdasági munkák körül nézz szét. A pénztáros munka szvsz ehhez képest jobb lenne, de te tudod.
Pénztárosként elég megalázó lenne egy gazdasági diplomával...
Elég sok ismerősöm van, nem szívesen találkoznék össze velük.
Ripp-ropp???
Hipp-hopp, ripsz-ropsz.
Ennyit a diplomádról.
Akartam írni, hogy segédápolóra mindig szükség van, de ha pénzt számolni derogál, akkor a pelenkázásról ne is beszéljünk.
Amúgy akinek valóban kell a pénz, az nem válogat. Nézz szét gyárak környékén, a kórházi takarító személyzet is mindig bajban van, mert nincs elég munkaerő.
Igen, itt kezdődik a probléma, amikor a diplomás nem akarja belátni, hogy a diplomája szart sem ér. 2 diplomával közmunkásként kezdtem, félév után sikerült közszférában elhelyezkednem, aminek semmi köze nem volt a diplomámhoz, majd most, 6 évvel később tartok ott, hogy az egyik diplomámnak sikerült legalább olyan szinten hasznát vennem, hogy azzal vettek fel valahova.
Nem mondom, hogy nem megalázó, nekem is nagyon szar érzés volt, de mérlegelni kell, hogy pénzre van szükséged és majd idővel találsz mást, vagy egy azonnali álommunkára.
Ettől függetlenül a kérdésre válaszolva: azonnali kezdéssel szoktak keresni eladókat ruhaboltba, pénztárost/eladót dohányboltba, kíni kajáldába pultos lányt. Ezek tuti, hogy mind rövid időn belül elérhetők.
Vagy ha a "bármi" alatt "bármit is" értesz, akkor nőként nagyon hamar lecsaphatnak rád a rosszlányok oldalon személyes vagy webkamerás üzletkötési lehetőségekkel (esetleg a startaprón).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!