Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hova fajul a munkahelyi...

Hova fajul a munkahelyi helyzet ha az „egyéni hőátadó eszközök „ használóit azonnali hatályú elbocsátással fenyegetik írásban?

Figyelt kérdés

A fenntartó kiadott egy írásos közleményt melyben leírja hogy a rezsiszámlák miatt az épület hőmérséklete „eltérhet az eddigi években megszokottól“ és megértést kér.

Majd 1 nap múlva jött egy kiegészítés idézem „ az egyéni hőátadó eszközök (pl hősurgárzó) használata nem megengedett és ezen eszközök használói az azonnali elbocsátás veszélyénke teszik ki magukat“

ÍRásban.

Durva nem?

Én tizenfokban nem fogok dolgozni az biztos már most a professiont bújom.

2022. szept. 22. 11:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%

Srácok, emlékeztetnék mindenkit, hogy aki még ma felmond, annak október 23-ával lejár a felmondási idő, valószínű a retekhidegeket még megúszhatja.

Egyébként bezzegnyugaeturópában (tudjátok, ahol most éheznek és fáznak a szegény nyugat-európaiak, akiknek még a második nyaralást is le kellett mondani, annyira szegények lettek) nincs ilyen, hogy ne töltsd a telefonodat, meg csak egyszer ehetsz meleg kaját, kétszer ihatsz kávét, és nem hősugárzózhatsz. Ez embertelen. A kutyámmal jobban bánok amúgy, mint némelyikőtökkel a munkáltatója. Ráférne egy komolyabb sztrájkhullám a g..ikre, de mi nem az a nemzet vagyunk. Belgiumban most egyszer, egyetlenegy hónapban problémát okozott az embereknek, hogy kijöjjenek a fizujukból, és már az utcán voltak több tízezren, mi meg? Konkrétan nem itt, hanem a tipikus lakótelepi "mikor lesz már fűtés?" viták alatt olvastam olyanokat, akik azon vergődtek, hogy "legalább most spórolnánk egy kicsit". Csicskalelkű nyomorult nép vagyunk, így meg is érdemeljük.

2022. szept. 23. 08:26
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyomtatót lehet használni, átnyomsz rajta pár papírt. Jó meleg lesz és melegít.

Túlélés az irodában

2022. szept. 23. 11:31
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Szegény irodista naplopók, kicsit dideregni fogtok!
2022. szept. 23. 12:37
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Vicces :D Nálunk az irodában fafűtés van (mert bőven van fűrészáru hulladékunk), lehetne 30 fok, pólóban lehetne dolgozni, erre az új jelentkező közli, hogy ő nem fog fűteni, mert nem tud! Pislogok... mondom kinyitod az ajtót, bedobod a gerendát, becsukod az ajtót, 4 másodperc (többit én intézem, de nap közben nem vagyok ott).

A másik meg közli, hogy azért nem jön ide, mert füstszagú lesz a ruhája... miközben az illető cigizik...

2022. szept. 23. 17:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!