Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hova fajul a munkahelyi...

Hova fajul a munkahelyi helyzet ha az „egyéni hőátadó eszközök „ használóit azonnali hatályú elbocsátással fenyegetik írásban?

Figyelt kérdés

A fenntartó kiadott egy írásos közleményt melyben leírja hogy a rezsiszámlák miatt az épület hőmérséklete „eltérhet az eddigi években megszokottól“ és megértést kér.

Majd 1 nap múlva jött egy kiegészítés idézem „ az egyéni hőátadó eszközök (pl hősurgárzó) használata nem megengedett és ezen eszközök használói az azonnali elbocsátás veszélyénke teszik ki magukat“

ÍRásban.

Durva nem?

Én tizenfokban nem fogok dolgozni az biztos már most a professiont bújom.

2022. szept. 22. 11:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%
Szergej fasza gyerek, nem fázik...
2022. szept. 22. 12:58
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Buta rendőr melegszik az autóban eleget.
2022. szept. 22. 13:21
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
13:21-es.. jóóóóól megmondtad.. gratulálok.. tényleg. Büszke lehetsz magadra báttya.
2022. szept. 22. 13:23
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok báttya. Nővér vagyok. Panni nővér.
2022. szept. 22. 13:38
 15/24 anonim ***** válasza:
88%

Ha pótolhatatlan vagy a cégnél akkor nem rúgnak ki ha még egybdroid munkás vagy akkor kivágnak a hősugárzóddal együtt.

Gondolom a cég a rezsin akar spórolni. Ha nem tetszik akkor el lehet menni máshová dolgozni. Nagy valószínűséggel minden munkahelyen hasonló megszorításokkal találkozol majd.

A Teve utcai rendőrpalotában is hasonló megszorítások vannak. Körlevélbe még azt is kiküldték hogy csak céges mobilokat lehet tölteni saját mobilt meg nem.

2022. szept. 22. 13:59
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

#3: Te melyik kollégiumban vagy??

Amikor én koleszos voltam, fél óra alatt elfogyott a melegvíz. :D

2022. szept. 22. 14:03
 17/24 anonim ***** válasza:
8%
A csicska rendőr mérges.
2022. szept. 22. 14:47
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Én laktam olyan koliban, ahol január közepéig (!) se fűtés, se meleg víz nem volt, mert tönkrement a kazán, és addig nem voltak képesek megjavíttatni.

Olyan szintű trauma ez nekem, annyira széttriggerel, ha hidegben kell lennem, hogy ha munkában nálam 18 fok lenne, felmondanék a phaszba, és mennék valamelyik skandináv országba, ahol kinn ugyanúgy hideg van - de benn meg FŰTENEK.

Tegnap már hősugárzóval fűtöttem itthon, ma nem érzem szükségét, de ha nekem azt mondaná a munkáltatóm, hogy nem hajlandó fűteni, és nem vihetek be hősugárzót se, akkor kb. leköpném és otthagynám.

Ha bármi miatt ezt nem teheted meg, esetleg fűthető takaró? Vagy Európai bírósághoz fordulás?

2022. szept. 22. 20:35
 19/24 anonim ***** válasza:
96%

Önkormányzatnál megmondták nem tudnak fűteni, annyi lesz hogy a csövek ne fagyjanak le.

Semmi elektromos eszközt nem lehet bevinni fűteni, hűtőt kihúzták..hideg lesz nem kell a külön hűtés. Telefont bent tölteni tilos!

Mikró.használat csak délben .

Kávéfőzőt napi 2x lehet bekapcsolni.

Már most kabátban ülünk mert régi épület, rossz szeles ablakokkal.

Nagyon gondolkodok a felmondáson.

2022. szept. 22. 21:48
 20/24 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy én közben rájöttem, hogy hajszáritóval is lehet fűteni. Az nem tiltott. Legalábbis a koliban. :3

Munkahelyen már fura lenne.

2022. szept. 22. 21:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!