Előfordult már veletek, hogy megbántátok, hogy felmondtatok, illetve hiányzott a régi helyetek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 22. 06:17
2/9 anonim válasza:
Igen. A munkámat szerettem. Sok jó arc volt ott, szórakoztató emberek. Sajnos ellensegeim is voltak. Köztük egy kisfonok, aki nem is igazán ismert, csak úgy ellenszenves voltam neki. Furtak. Besokalltam. Eljottem. Mindent osszevetve az egy jó hely volt.
3/9 anonim válasza:
Igen. Pedig már lassan 3 éve volt de azóta is hiányzik.
4/9 anonim válasza:
Mindig az a jó ahol már nincs az ember. Mindig az előző meló volt a jó. Ahova már nem kell menni!
5/9 anonim válasza:
Nem. Nyomós oka volt mindig, hogy nem bírtam tovább.
7/9 anonim válasza:
Az én cégem bezárt tavaly, de akárhány régi kollégával beszéltem, mind visszasírja azt a munkahelyünket, mert csak rosszabat sikerült találni.
8/9 anonim válasza:
Igen..
Csak hát nem mindegy az sem, hogy 320 vagy 500 nettót kap az ember..
9/9 anonim válasza:
Igen.
1. hely: Tönkrement/bezárt céget közel egy évig, addig csak rosszabbat sikerült találnom.
2. hely: Ezen a munkahelyen mindenkivel nagyon jóban voltam, nagyon jól ment a munka, 1 apró hibám miatt az egyik főnök ki akart rugatni... A másik főnök nem engedte, cégen belül másik irodaházba áthelyezett. Az új hely nem tetszett, szintén közel egy évig hiányzott ahonnan áthelyeztek, amíg nem sikerült jobbat találnom.
A mostani helyem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!