Mit csináljak ha felmondtam a saját vállalkozásért azonban hiányzik is a régi meló?
Meló mellett kellett volna csináld.
Miért mondtál fel azonnal?
Előbb indítsd be a céged,mert nem 3 év lesz hane, 10 ha beindul egyáltalán.
Magyarul nagyot változtattál a szokásaidon, és most csodálkozol, hogy fura.... ???
Én mindig azt mondom, hogy amíg nem tudnál megélni csak a vállalkozásodból, addig hülyeség kilépni a munkahelyedről.
Ha meg képtelen vagy munka mellett csinálni, akkor nem neked való ez az egész. Pont.
Aludj kevesebbet.
Eleinte szívàs az egész,egy évig csurranni fog.
Utolsó is mond valamit.
Azt hiszem ez normális érzés. Ilyenkor tudatosul, hogy milyen lépést tettél. A baj csak akkor kezdődik, ha nem váltod ki a napi munkával amelyet a saját vállalkozásodban töltesz.
Reggel kezdj el foglalkozni a saját vállalkozásodal. Tervezd meg a stratégiádat, kampányaidat, értékesítéseidet, mstb.
Nem lesz időd szomorkodni a régi munkád miatt!
Hú, öcsém, nagyon szervezetlennek tűnik ez az egész.
Ha ez az első napod a vállalkozásodban, akkor gőzerővel a vállalkozás teendőit kellene ellátni. És nem a gyakorin búsongani, hogy unatkozok.
Az első évben 16 órákat dolgoztam naponta, és nem volt időm internetezgetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!