Saját vállalkozásban gondolkodom régi nagy álmom egy saját konzolbolt és elszeretném indítani az elkövetkezendő fél éven / 1 éven belül mindenképp hogyan működik egy ilyen kialakítása?
elszeretném indítani az elkövetkezendő fél éven / 1 éven belül mindenképp hogyan működik egy ilyen kialakítása? Érdekelnének a lehetőségek olyan emberektől akik már tapasztaltabbak ebben a témában (saját vállalkozók stb)
Egyenlőre kis tételben szeretném majd elindítani (pár százezer forint) és úgy szeretném napról napra felépíteni szépen fokozatosan.
"Egyenlőre kis tételben szeretném majd elindítani (pár százezer forint)"
Az hogy fog kinézni? Lesz a boltodban egy darab PS 4, egy Xbox One meg mondjuk egy tucat játékszoftver, és akkor ennyi lesz a kínálatod? Mert az kb erre elég és akkor még hol van az üzletbérlés, vállalkozás felmerülő költségei, könyvelő meg a többi.
A pár százezer mellé tegyél még félre pár milliót, és akkor lesz is miből elindulnod.
A helyesírásra meg figyelj oda, tanulatlan emberrel senki nem akar üzletelni. Nem "elszeretném indítani", hanem szeretném elindítani. Nem "egyenlőre", hanem egyelőre.
Én is így voltam, én Facebookon üzleteltem, olyan havi 200-300 ezret forgattam meg játékban.
Volt havi 200 ezer hasznom, de úgy 4 hónap után feladtam, mert nagyon sok h*lye van. Kiírod, hogy 2000 ft/db egy játék, ahol máshol 4000 ezer. El akar vinni 6 db, kapásból, nyer rajta 12 ezret, majd közli, hogy a 17-ből jön érte, úgyhogy engedjek még 2000-3000 ft mert a benzin.
Na ilyenből nem kevés volt. Soha nem gondoltam, hogy több ember lesz nálam tiltva a facebookon, mint amennyi ismerősöm van.
# 5
Nekem is voltak kalandjaim használt játék csere eladással kapcsolatban bár én nem üzletszerűen csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!