Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Panaszkönyvbe kellett volna...

Panaszkönyvbe kellett volna írnom?

Figyelt kérdés

Megállítottam egy dolgozó alkalmazottat egy üzletben, fontos kérdéssel, ő csak gyorsan odamutatott, ahol a termékek találhatók, majd elrohant, be a raktárba.

Köpni, nyelni nem tudtam, ezek után magam kellett meg találnom a dolgokat.

Panaszkönyvbe írás ilyenkor érdemes?

2022. szept. 21. 23:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Te csak egy troll vagy! Nem vásárló.
2022. szept. 22. 07:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Írhatsz, de senkit nem érdekel. Ma annyira nincs eladó, hogy senkit nem fognak kirúgni egy hisztis vevő miatt. Valószínű pont azért rohant, mert baromi sok a munka.

Mióta senki nem akar nettó 200-ért hozzád hasonló emberekkel foglalkozni több műszakban hosszútávon, azóta picit más lett a szakma. Az eladó ma azért van, hogy legyen áru a polcokon, kész legyenek a leltárak, üljön valaki a rendes kasszában is. Nincs idejük mindenk tanácstalan vevőnek fogni a kezét bevásárlás közben. Hatalmas a fluktuáció, úgyhogy a többségnek termékismerete sincs, nem tud annál többet segíteni, mint hogy megmutatja hol van amit keresel. De nincsenek plusz információi a forgalmazott termékekről, kvázi nem az ELADÁS a feladata, nem tud segíteni a választani A és B opció között, mert ő sem tud többet, mint ami rá van írva a dobozára a cuccoknak. Kénytelen lesz a bambább vásárló is hozzászokni, hogy a boltok önkiszolgálóak, és maguknak kell utánajárni, hogy mit akarnak venni.

A fizetése meg nem tőled függ. Neki full mindegy hogy veszel-e valamit vagy nem. Nem százalékért dolgoznak. Azok a promóterek. Onnan ismered fel őket, hogy csak lézengenek a boltokban, és bolodogok ha valaki segítséget kér tőlük, mert úgy van esélyük rásózni a vevőre a saját cégük termékét.

2022. szept. 22. 12:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem, te életképtelen Karen, nem ez a dolga, hogy téged pesztráljon, még kedves is volt, hogy legalább megmutatta, amit te nem találsz meg magadtól, mert ennyire életképtelen vagy.

De amúgy írj bele legközelebb nyugodtan a panaszkönyvbe, mikor még vendéglátásban/kereskedelemben dolgoztam, rohadt jókat röhögtünk zárás után A Nagy Könyv bejegyzésein :D

2022. szept. 22. 20:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó, most olvastam el, amit később írtál, te gusztustalan szar, nem gondolod, hogy az, hogy mennie kell a mosdóba (6 óra után? 8 óra után? te meddig bírod amúgy, kipróbáltál már egy háromórás buszutat budi nélkül? Tudod, ez úgy néz ki, hogy "csak engem még szolgáljon ki", aztán a "csak még engem" típusú vevők tartanak sorban még két órán át) egy picikét fontosabb, mint az, hogy Őszentséged most azonnal találja meg a konzerv kukoricát, ne csak két perc múlva, magadtól? Tudod, az ott egy másik emberi lény. Magamat tudom ismételni, örülj neki, te undorító rohadvány, hogy legalább futtában rámutatott, még ennyit se érdemeltél volna.

Őszintén remélem, hogy hamarosan csak önkiszolgáló kasszák, meg kioszkok lesznek, aztán a kérdezőhöz hasonló parasztok rághatják a kefét, de mint ex-szakmabeli mondom, hogy annyi megaláztatást meg basztatást, amit a vendéglátósok, gyorséttermi dolgozók, meg kereskedelembn dolgozók kapnak, senki nem érdemel meg.

2022. szept. 22. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!