Mit mondjak a volt kolléganőmnek?
4 hónapja megszűnt a cég ahol dolgoztunk. Most írt nekem az egyik volt kolléganőm, hogy menjünk el iszogatni vele meg az egyik volt kollégával. Csak az a helyzet, hogy az a csávó egy energiavámpír. Megbántani nem akarom, de gondolom úgyis visszajutna hozzá. Viszont a nővel nincs bajom, bunkóságnak tartom hogy nem írok neki vissza.
Ebből hogy jövök ki jól?
Az fix hogy nem megyek. Csak a közlés vagy nem közlés a kérdés.
Mindneképp legyen közlés.
Ha fix időpont van, megmondhatod, hogy nem érsz rá. Kicsit kamuszagú de ezvan.
ha nincs fix időpont, azaz figyelembe tudják venni a te programjaidat, tehát a más program nem mentség.. akkor simán mondd, hogy nincs kedved. Nincs ebben semmi.
De az is lehet, hogy elmész, túléled, majd másnap beszélsz a csajjal, hogy "jó volt, bár a Pista nagoyn lefárasztott, nehezen bírod a társaságát". Így már van alapja az ilyen jellegű közlésnek. ha előre mondod, úgy bunkóságnak hat.
Nyilván valóan ha évekig fárasztott nincs kedvem hozzá.
Mivel nekem van saját társaságom Pistának nincs így tuti, hogy a nyakamba fogja önteni a problémáit hiszen 4 hónapja nem beszél emberekkel...
Ezt most nem azért írom, mert én bármiben jobb vagyok mint Pista, de amég órabérben fárasztott hát mondom oké, most hogy a szabadidőmben akar teljesen más a leányzó fekvése.
Van aki meg engem nem bír, ilyen az élet.
Szia, bocs, most nem érek rá, de majd legközelebb - és legközelebbet te indítványozd, és csak a kolléganőnek írj, és kösd ki, hogy csak vele szeretnél.
Mondjuk, gondolom, azért írt neked is, hogy gyere, meg még pár embernek, mert már terhére volt a tag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!