Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit mondjak a volt kolléganőmnek?

Mit mondjak a volt kolléganőmnek?

Figyelt kérdés

4 hónapja megszűnt a cég ahol dolgoztunk. Most írt nekem az egyik volt kolléganőm, hogy menjünk el iszogatni vele meg az egyik volt kollégával. Csak az a helyzet, hogy az a csávó egy energiavámpír. Megbántani nem akarom, de gondolom úgyis visszajutna hozzá. Viszont a nővel nincs bajom, bunkóságnak tartom hogy nem írok neki vissza.

Ebből hogy jövök ki jól?

Az fix hogy nem megyek. Csak a közlés vagy nem közlés a kérdés.

2022. szept. 21. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindneképp legyen közlés.

Ha fix időpont van, megmondhatod, hogy nem érsz rá. Kicsit kamuszagú de ezvan.

ha nincs fix időpont, azaz figyelembe tudják venni a te programjaidat, tehát a más program nem mentség.. akkor simán mondd, hogy nincs kedved. Nincs ebben semmi.

De az is lehet, hogy elmész, túléled, majd másnap beszélsz a csajjal, hogy "jó volt, bár a Pista nagoyn lefárasztott, nehezen bírod a társaságát". Így már van alapja az ilyen jellegű közlésnek. ha előre mondod, úgy bunkóságnak hat.

2022. szept. 21. 16:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Nyilván valóan ha évekig fárasztott nincs kedvem hozzá.

Mivel nekem van saját társaságom Pistának nincs így tuti, hogy a nyakamba fogja önteni a problémáit hiszen 4 hónapja nem beszél emberekkel...

Ezt most nem azért írom, mert én bármiben jobb vagyok mint Pista, de amég órabérben fárasztott hát mondom oké, most hogy a szabadidőmben akar teljesen más a leányzó fekvése.

Van aki meg engem nem bír, ilyen az élet.

2022. szept. 21. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Írj neki hogy nem érzed jól magad és nem szeretnéd esetleg rájuk rakni a nyavalyát vagy közbejött valami és nem tudsz menni.
2022. szept. 21. 16:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem fogom, mert anyám is mindig így szokta és aztán megint hívják a nem kívánatos emberek. Akkor inkább megírom az igazat.
2022. szept. 21. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia Gizi, figyelj, veled szívesen elmegyek iszogatni, mert kedvellek, de a Bélával nem szeretnék.
2022. szept. 21. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Írd akkor meg persze.Ha megsértődik a nő ő baja:) Igazad is van,sokkal jobb az őszinteség!
2022. szept. 21. 17:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Mond meg az igazat 🤷
2022. szept. 21. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia, bocs, most nem érek rá, de majd legközelebb - és legközelebbet te indítványozd, és csak a kolléganőnek írj, és kösd ki, hogy csak vele szeretnél.

Mondjuk, gondolom, azért írt neked is, hogy gyere, meg még pár embernek, mert már terhére volt a tag.

2022. szept. 21. 23:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Csakis az igazat!
2022. szept. 22. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!