Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha a kolléganőm...

Mit tegyek ha a kolléganőm élettársa féltékeny rám?

Figyelt kérdés

Én próbálok mindenkivel jóban lenni, van két kolléganőm és szoktam póénkodni viccelődni előttük, soha nem hajtanák rájuk vagy hasonló, mind a kettőnek gyereke van stb.

Az egyik kolléganőm élettársa azonban, ma ilyeneket írt rám.

Kaja féleség fotózva, Főz neked a drágád, jöhetsz holnap ma elmegyek itthonról...

Gondolom mondta előtte a vicceimet, meg, hogy megdicsértem a tiramisu amit készített.

De nem gondolom azt, hogy ezért féltékenykedni kellene rám...

2022. júl. 2. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Hát, túlléptél egy határt, amit nem kellett volna.

Abban nincs semmi, ha megdicséred a süteményét, amit készített és bevitt nektek.

De mivel szoktál viccelődni? Szerintem ott vétetted el a mértéket. Mondjuk a nőnek is lehetett volna annyi esze, hogy nem áradozik otthon rólad, mert ebből lejött a párjának, hogy tetszel neki.

2022. júl. 2. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Én is fűzök egy foglalt kolléganőt, de az ő élettársa ahelyett hogy keresne engem, otthon szokott duzzogni, meg féltékenykedni meg hisztizni.. "a nagybetűs férfi" -.-
2022. júl. 2. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen hülyeség miatt féltékeny, az a kapcsolat olyan is...
2022. júl. 2. 23:41
 4/4 A kérdező kommentje:

1# te miről beszélsz?

Sima alap viccek, hülye emberek hülye kérdései és cselekedtei.

3# Igen én is ezt látom.

Mindegy eltávolodom tőle...

2022. júl. 3. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!