Hogy reagálnátok, ha a munkáltatótok mostantól nem jelentene be? (Mert több okból sincs rá pénz.) - Bejelentés, de kevesebb fizetés gondolom rosszabb... ha meg elbocsájtanak, még rosszabb... Melyiket választanád?
Őszintén szólva nem is a villany meg gázszámlával van a gond, mert az nem annyira számottevő, de az anyag drágább, és a megrendelések visszaestek, ami együtt már sok...
Vagy elküldök 3 alkalmazottat... vagy kevesebbet fizetek nekik (na jó, ez elméleti opció, gondolom senki sem választaná), vagy mostantól nem jelentem be őket...
Hogy reagálnátok / mit választanátok?
Írtam a napi fizut, nem tudom mit kattogtok a hó végi fizetésen...
"Munkaerőhiány van. Bekopogtatok a szomszéd céghez és kb felvettek. Nálunk már interjú sincs."
Ja, persze, meg gondolom kapsz 2 hetes beutalót is a cég Hawaii szállodájába :D
Felénk a vendéglátók már kezdik csökkenteni a nyitvatartási időt, hó végén zárnak - vége a nyári forgalomnak, és fűteni is kellene, szóval áprilisban nyitnak... Szerinted az alkalmazottakkal mi lesz?!
@13, hát mi lenne? Ugyanaz, mint covid idején, azzal a különbséggel, hogy már sokkal kevesebben vannak.
Viszont ezzel a kérdéssel kb. be is tájoltad, hogy mekkora szakképzettség kell ahhoz, hogy valaki nálad dolgozzon. Gondolom, a fizu is ehhez mérhető. Ha ezt még megfejeled azzal, hogy feketén dolgoztatod őket, akkor biztos nem marad nálad senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!