Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy reagálnátok, ha a munkált...

Hogy reagálnátok, ha a munkáltatótok mostantól nem jelentene be? (Mert több okból sincs rá pénz.) - Bejelentés, de kevesebb fizetés gondolom rosszabb... ha meg elbocsájtanak, még rosszabb... Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva nem is a villany meg gázszámlával van a gond, mert az nem annyira számottevő, de az anyag drágább, és a megrendelések visszaestek, ami együtt már sok...

Vagy elküldök 3 alkalmazottat... vagy kevesebbet fizetek nekik (na jó, ez elméleti opció, gondolom senki sem választaná), vagy mostantól nem jelentem be őket...

Hogy reagálnátok / mit választanátok?

2022. szept. 17. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
En volt h dolgoztam ugy napi fizuval. Addig jo amig nincs jobb
2022. szept. 17. 13:33
 12/17 anonim ***** válasza:
8-as privátban jöhet ha van felvetel. :)
2022. szept. 17. 15:02
 13/17 A kérdező kommentje:

Írtam a napi fizut, nem tudom mit kattogtok a hó végi fizetésen...

"Munkaerőhiány van. Bekopogtatok a szomszéd céghez és kb felvettek. Nálunk már interjú sincs."

Ja, persze, meg gondolom kapsz 2 hetes beutalót is a cég Hawaii szállodájába :D

Felénk a vendéglátók már kezdik csökkenteni a nyitvatartási időt, hó végén zárnak - vége a nyári forgalomnak, és fűteni is kellene, szóval áprilisban nyitnak... Szerinted az alkalmazottakkal mi lesz?!

2022. szept. 17. 16:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

@13, hát mi lenne? Ugyanaz, mint covid idején, azzal a különbséggel, hogy már sokkal kevesebben vannak.

Viszont ezzel a kérdéssel kb. be is tájoltad, hogy mekkora szakképzettség kell ahhoz, hogy valaki nálad dolgozzon. Gondolom, a fizu is ehhez mérhető. Ha ezt még megfejeled azzal, hogy feketén dolgoztatod őket, akkor biztos nem marad nálad senki.

2022. szept. 17. 16:22
 15/17 A kérdező kommentje:
"hát mi lenne? Ugyanaz, mint covid idején" - Te se vagy vállalkozó :) Covid idején nem lehetett vendéget fogadni, de átvétel, és kiszállítás volt, ami elég volt a túléléshez... most ki kell fizetni a számlákat, és a potenciális vendégeknek is ki kell, szóval eleve nincs annyi pénze a vásárlóknak, mint covid alatt...
2022. szept. 17. 16:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Ahol en melozok etterembe ott ugyanugy folyton telthaz van mint eddig. Nem lesz ott gaz, pedig mar a rezsi is kijott
2022. szept. 17. 20:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem dolgoznek ilyen helyen inkább elmennek mnelkulire amíg nem találok mást. Mi a garancia hogy utána változik? Viszont ha elkuldod az embereket akkor a végkielégítés is befigyel gondolom.. Amúgy nem baj ha megsertodsz nem hinném hogy ennel ne adódna jobb mint az ajanlatod mivel merohiany van. :))
2022. szept. 18. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!