Éreztétek már, hogy a főnök azért kritizál, mert ő
tudja rosszabbul?
Figyelt kérdés
Különböző okok folytán úgy alakult, hogy pont a főnöknek nincs alaposabb végzettsége. Azért lett csoportvezető, mert jó menedzseri képességei vannak, amit én is elismerek. Tudja irányítani a csapatot. De néha beszól, hogy ki miben nem jó, vagy kijavít dolgokat, és szerintünk nincs igaza. Volt, hogy próbáltam alátámasztani a véleményem, amit még szakmába vágó kutatásokkal is alá akartam támasztani, amiket találtam, de szemmel láthatóan ez őt nem hatotta meg, még vicceket is elsütött, mintha ez egy komolytalan érvelés lett volna a részemről. Mások is ezt látták a szituációban, velem értettek egyet.
2022. szept. 7. 15:10
1/9 anonim válasza:
Én úgy érzem gényleg hülye és azért kritizál.
(Megesett pl hogy a főnök akarja nekem magyarázni hogyan másoljak scenneljek nyomtassak, és olyan technikát vagy módszert mutatott a nyomtatón, amivel sacc3 szor annyi idő lesz a dokumentumok feldolgozása, ?int ahogy én csinálom. Szerintem kajak nem ért a saját nyomtatojához és komolyan nem tudtam eldönteni hogy most azt csináljam e amit a főnök mond és félnapokat scenneljek másoljak, vagy ahogy én csinálom percek alatt)
2022. szept. 7. 15:23
2/9 anonim válasza:
*tényleg
2022. szept. 7. 15:23
3/9 anonim válasza:
Scennelő nyomtató fénymásolo egyben a gép
(1)
2022. szept. 7. 15:29
4/9 anonim válasza:
Nálam inkább az volt, hogy ugyanúgy, mint a te példádban, hülyeséget beszéltek, de nem feltétlen azért, mert alacsonyabb végzettségűek / butábbak, hanem mert lusták voltak utánanézni dolgoknak (még a saját projektjeink leírásán belül is).
2022. szept. 7. 15:30
5/9 anonim válasza:
Igen, egy ilyen főnököm volt eddig. Sajnos bármilyen bizonyítékot mutatnál egy ilyennek, akkor is neki lenne "igaza". Vigasztaljon a tudat, hogy a munkatársaid veled értenek egyet és felejtsd el.
2022. szept. 7. 15:37
6/9 anonim válasza:
Én idősebb a ebből kifolyólag butácskább főnökökkel dolgoztam akik meg akarták mutatni a legalapvetobb feladatok helyes elvégzését 😅😅szkennelés nyomtatas lefuzes iktatas. Sorrendbe tétel. Tudták h sokszorosára vagyok kepes mint ők. Igy hát at is vettem hamar az irányítást mint életem erőm teljébe lévő aktív dolgozó, h figy így kell ezt, s ezt én így is fogom csinálni. Ha vmi beválik azt alkalmazni kell. Amugysem rivális az ilyen a szemembe😁 hála nem sok volt ilyen.
2022. szept. 16. 18:19
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. okt. 26. 20:52
8/9 anonim válasza:
Igen. Azt sem értette mit kérdezek, csak kiabált és kiakadt hogy én ezeket nem tudom!
Olyasmit kerdeztem amit kb.senki sem tudott. Aztán elmagyaráztam neki kb. molekuláris szinten, hogy miért gondolja rosszul.
Egy szót sem szólt többet. Egy dolog rosszabb annál, ha valamit nem tudsz: ha jobban tudod mint a főnök és még ki is javítod. Az soha meg nem lesz bocsátva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!