Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egyre rosszabb a helyzet nem...

Egyre rosszabb a helyzet nem érzem már jól magam a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok boltban dolgozom ez a második munkahelyem előtte is ennél a cégnél dolgoztam részmunkaidőben csak másik telephelyen. Első látásra nem voltak szimpatikusak nagyon morgós morcos arckifejezésük többnyire nálam már jóval idősebbek. Viszont elején mondhatni egész jól éreztem magam dicsértek is néha hogy ügyes vagyok megvoltak velem elégedve. Már lassan 4hónapja dolgozom itt, de eléggé megváltozott minden. Szép lassan pont az ellenkezőjévé vált minden . Mostmár nem olyan kedvesek velem úgy érzem nem hibázhatok mert egyből leharapják érte a fejem. Ha valamiben tévedek vagy kérdezek valamit nekem álnak hogy kb hogy mertem kérdezni egyáltalán, de nehogy félre üssek valamit is nehogy rossz kódon adjam el. Szóval már kérdezni se tudok normálisan. Sok mindennel nem is voltam tisztába sokáig mit hogy csinálnak ezért is lebasztak hogy miért nem tudom, folyamat bizonytalankodnak az elejétől fogva nem biznak bennem mintha lopni akarnék és hazudnék ha mondok valamit pl hogy nem ettem semmit mert otthonrol hoztam kaját alig hiszik el ,ugyanis egyszer ettem fagyit amit mielott felbontottam szoltam a felettesemnek mert mindenről szólni kell. Félre raktam hogy majd kifizetem aztán másnap megtaláltam és azt hittem kifizettem ezért kidobtam a papírját majd visszanézték hogy nem fizettem aznap ki. Majd egyből mentem a kasszahoz és kifizettem ,de azóta nagyon lekezelőek lettek tényleg már alig hisznek nekem . Sose fordult még elő velem ilyen ,itt folyamatosan szanaszét áll a fejem meg vagyok zavarodva amiért folyamatosan cseszegetnek semmi nem jó amit csinálok szorongok sírhatnékom van sokszor. Mit csináljak úgy érzem már eléggé elfajultak a dolgok . Rám szálltak .
2022. aug. 4. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Keress másik helyet ezeket meg hagyd ott a fenébe.

Majd ha kevesebben lesznek eggyel abból majd tanulnak.

2022. aug. 4. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Teszkó?
2022. aug. 5. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!