Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Baj ha nem válaszolok a...

Baj ha nem válaszolok a munkahelyen és nem köszönönök senkinek?

Figyelt kérdés
Úgy teszek mintha nem hallanám.
2022. szept. 16. 22:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom alapján már az nap téma lesz, biztos lehetsz benne. De érdekel a mögötte lévő motiváció, hogy miért csinálná ezt bárki...
2022. szept. 16. 22:37
 12/25 A kérdező kommentje:
nem értek az emberekhez egyszerűen és túl gyáva vagyok megszólalni
2022. szept. 16. 22:41
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolni akkor is kell.

Legegyszerűbb ugyanazt mondani, amit ők mondtak, vagy az arra való választ, és máris nem lesz gond.

2022. szept. 16. 22:43
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell érteni és ne gondold túl, csak köszönj vissza és majd alakul. Ha félsz, akkor először csak köszönj meg ha kérdeznek, válaszolj és majd meg látod, senki nem esz meg.
2022. szept. 16. 22:44
 15/25 A kérdező kommentje:
De nem tudok mit mondani mert nagyrészű agysérülésem van ,szókincs hiánya és nagymértékű zavartság,dadogás.
2022. szept. 16. 23:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Az írásod alapján nem tűnik úgy, hogy nem tudnál kommunikálni. Mondjuk nem írtad, hogy mégis mit kérdezhetnek esetleg...
2022. szept. 16. 23:05
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Az pedig, hogy dadogsz esetleg, ne akadályozzon ebben.
2022. szept. 16. 23:06
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok valami beszélgetős. Sokszor olyankor kapnak el a társalogni vágyók, amikor totál csak magamba akarok lenni a gondolataimmal. Általában mindig szűkszavú válaszokat adok. De a köszönés nálam akkor is alap dolog. Ha lehet előre köszönök, de ha nem is, akkor mindig vissza. Mert szerintem ettől tűnök jólnevelt, nem tirpák suttyó embernek.
2022. szept. 17. 08:47
 19/25 anonim ***** válasza:
72%

Ahhoz kepest, hogy serult vagy, eleg szépen meg tudsz privatban fenyegetni vad idegeneket. Miert nem ide irtad, csodas reakciodat?

/A kávés vagyok/

Egyébként nagyon rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban, es ezert nyilvanultam meg ilyen reakcioval, amit vissza is szivtam volna, ha nem udvozolsz olyan csodasan üzenetben!

2022. szept. 17. 09:03
 20/25 anonim ***** válasza:
11%

8: "Többnek érzed magad tőlük esetleg?"

Na ez a baj. Hogy a melóhelyek többségén kapásból erre asszociálnak. Az eszükbe sem jut, hogy az illető csak zárkózott, szerény, magánakvaló. Legalábbis Magyarországon. Részben ezért jöttem ki külföldre.

2022. szept. 17. 09:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!