Ha 18 fok lesz sok helyen akkor sokkal több beteg ember is lesz?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 15:24
31/37 anonim válasza:
30
Mi lett volna veled akár 100 évvel ezelőtt? Sokkal több szabad téren lét, nulla hőszigetelés, reggelre leégő fa.
Illetve te még mindig felveheted a melegítőt. Én nem vehetem le a pólót az irodában, hogy egy szál melltartóban legyek és nem vihetek be vizes törölközőt, ha 24 fokos, de sokszor ennél melegebb pusztulatban kell 100 felett tartanom a vérnyomásomat és fenntartanom a figyelmemet.
32/37 anonim válasza:
Ez egy ujabb lehetoseg a kiralyfiknak es kuralykisasszonyoknak, hogy ne a munka legyen a fontos! Tessek feloltozni! 18 fok teljesen normalis dolgozni! Nem a topmodellek mutatjak be a fehernemudivatot Alaszkaban. Nem lesztek betegek! Mas orszagokban sincs tobb beteg, s bizony szabalyozva van a homerseklet! Nyugodtan pontozzatok le, nem izgat! Minden normalis hozzaszolas le van pontozva! Tehat elismeresnek veszem!
33/37 anonim válasza:
Lol most pont 20 fok van, rovidgatyaba meg poloba ucsorgunk kint 😅
34/37 anonim válasza:
32-es vagyok. Az meg szinte h8hrtetlen, hogy valaki veszi a faraftsagot, s gyalazkodo uzenetet kuld privatban. Ez egy nyilvanos forum, mindenkinek joga van a velemenyehez. Nem valaszolok privat uzenetekre! Nagyon mulatsagosak.
35/37 anonim válasza:
A gyalázkodás valóban nem szép.
DE azt kellene megértened, hogy attól még, hogy te bírod - NEM MINDENKI bírja!
Tehát akkor te se minősítést írj, hanem megoldásokat.
36/37 anonim válasza:
32 es ezt írd a parlamentben ülőknek is😆😆bm! Bizonyára ott +10 fok lesz.Minden elismerésem h ilyen hülyék miatt tartunk itt ahol tartunk! Úgy látszik nem ismered a munkahelyi szabályokat h hány fok lehet. Nem baj neked meg van engedve az ostobaság. Nyilván jó lesz otthon is a 10 fok az ilyennek.
37/37 anonim válasza:
Az h neked mi a normális senkit nem érdekel, ahogy téged sem az h nekem a 25 fok a normalis s nyáron a 40 fok meleg! Dolgozni meg igenis szeretek s sajnos fontos is mivel senki nem tart el! Ki vagy te h bárkit is leolts😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!