Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha 18 fok lesz sok helyen...

Ha 18 fok lesz sok helyen akkor sokkal több beteg ember is lesz?

Figyelt kérdés

2022. szept. 12. 15:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
43%
Kedves 19-es! Vesz fel pulovert, zakot. 18 fok nem hideg! Egeszseges! Ulomunksnak is! Komolyan. Nezzd meg hogy vannak feloltozve kulfoldon. Nem egy szal poloban tevekenykednek.
2022. szept. 13. 12:08
 22/37 anonim ***** válasza:
40%
21-re: Amennyiben te ezt komolyan gondolod, akkor életedben nem végeztél még ülőmunkát 18 fokos hőmérsékletben! Füstöd nincs arról, amit itt rezonálsz, - csak (amint látom,) jól esik osztani az "eszet"! Ha nem vagy ehhez hozzászokva, maximum egy hét alatt mehetsz az orvoshoz, - ha igen, akkor legkésőbb kettő hónap ez az idő! De azért mulass csak jól a butaságodon - úgy, ahogyan én is tettem!
2022. szept. 13. 12:13
 23/37 anonim ***** válasza:
43%
Én melegben vagyok rosszul :) Alapvetően a 18 fokban senki se lesz beteg, persze nem pólóban kell ülni hanem pulcsiban.
2022. szept. 13. 12:36
 24/37 anonim ***** válasza:
96%

Nem lehet egységesen kimondani, hogy mi az a hőfok, ami ideális, mert ami valakinek jó, az valakinek túl hideg/túl meleg.

Azt mondom, hogy a 18 fok is kibírható bizonyos kompromisszumokkal, de messze van az ideálistól, szerintem egy 22-25 fok között van az, ami megfelelő, én szerencsére itthonról dolgozom egy héten 4 alkalommal, azt az 1 napot meg bent bármilyen hőfokban kibírom, de tartósan 18 fokban lehet én sem szeretnék dolgozni.

Már szinte látom magam előtt ahogy az álláshirdetésekben az extra juttatások közé felfogják sorolni a rendes fűtést is 😃

2022. szept. 13. 12:44
 25/37 anonim ***** válasza:
78%
Akik nem értik: a pulóver, zakó, "eszkimó ruha" nem véd meg az ülőfelület és a padló felőli felfázástól mozgásszegény munkavégzés közben.
2022. szept. 13. 13:11
 26/37 anonim ***** válasza:
32%
Nemhinnem. Az tok normalis hofok. En meg mindig rovidgatya poloba jarok. Max egy pulcsi koran vagy keson
2022. szept. 13. 16:16
 27/37 anonim ***** válasza:
76%
Mi idáig se fűtöttünk, annyira zsúfolt a terem, hogy az emberek meg a gépek bemelegítik. Igaz levegőt se nagyon lehet kapni, dehát minek az nekünk, ne legyünk már pofátlanok.
2022. szept. 13. 16:55
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
#15 36 fok? Ülj 36 fokban 8 órát, a gatyádat is le fogod izzadni :D
2022. szept. 14. 16:01
 29/37 anonim ***** válasza:
23%

Nem olvastam válaszokat.

Nem leszel beteg, mert nem a hidegtől leszel beteg, hanem attól, hogy a hideg időszakban az emberek zárt térben tömörülnek alapos szellőztetés nélkül, így nagyobb a vírusrészecskék koncentrációja.

Ha több lesz a náthás, simán el tudom képzelni, hogy a még kevesebb szellőztetéstől lesz több.

Ami egyértelműen káros, az az eddig 25-27 fokra való fűtés.

Ezen az éghajlaton ez a meleg szinte kizárólag csak a nyári napokra jellemző. Nyári meleg.

Természetellenes egész évben ilyen melegben aszalódni.

Az alvás minősége romlik, a koncentrációs készség romlik, az arra érzékenyek vérnyomása leesik, kellemetlen érzetet okoz az aszalódás. Hozzászokhat a szervezet a meleghez, így emberek tömegei válnak fázóssá. Aki meg nem fázós, az izzadva szenved a 90/60-as vérnyomásával, mert miután a farmer alatt NINCS harisnya, a haja összekötve és pólóban van, annyit iszik, hogy alig bírja végigülni a 1,5 órás meetinget és próbál jobb minőségű dezodort használni, mást nem tehet. Üdv a világomban télen. Bepunnyadok, olykor legyengülök (vérnyomás) és munkaidő végére érzem, hogy nem friss az illatom, izzadtam. Pont mielőtt köttek ezek az intézkedések gondoltam arra, hogy beviszek egy szandált télre az irodába.

A hideg ellen ott a forró tea, pulcsi, esetleg sál és igenis sétálj picit óránként pár percet.

Járj ki a szabadba télen is, túrázz, sétálj, kint élvezd a havat, sportolj kint, tökre nyitott ablakkal szellőztesd ki a szobát páróránként. A szervezet megszokja a hideget. És nem, nem ettől/ettől NEM leszel náthás!!

Alapból bőven elegendő lenne 21-22 fok, éjjel ennél kevesebb!! A gázhiány miatt, idején meg 18-20 fok.

2022. szept. 14. 16:12
 30/37 anonim ***** válasza:
72%

20 fok az életem alsó határa, dupla melegítőben.

18 fokban már kabát is kell majd.

Ja, és nem vagyok egyedül. Az, hogy te máshogy vagy beállítva, nem jelenti azt, hogy én is.

2022. szept. 14. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!