Az kinek fáj, ha én hamarabb megyek el a munkahelyemről ha nincs semmi dolgom és tudható hogy aznap nem is lesz? Az kinek jó ha idő végéig facebookozok semmittéve?
Nálunk azért nincs ilyen, mert amikor volt, akkor ment a kapkodás.
Meg is lett az eredménye.
Mert már délben haza akart menni a sok ökör.
#12: ja, ismerős.
Voltak olyan kollégák, akik megkaptak mondjuk 5 feladatot, és egy rakás hibával végezték el. A főnök legközelebb csak hármat adott, hogy gondolják át, mielőtt a lezárják.
Az eredmény az lett, hogy összecsapták, aztán mentef facebookozni. Aztán meg rinyáltak, ha belekötöttek a munkájukba...
Én ezt úgy oldottam meg, hogy szóltam megyek kajálni és szépen onnan már hazamentem. A kutyát nem érdekelte.
Azért bohóckodni ne kelljen már. Netez szórakozni otthon is tudok.
Nem bírom az üresjáratokat. Ha nincs napi 7-8 óra munka (irodára gondolok), akkor minek ott melegedni ,pláne ha ellenben máskor a túlóra "elvárt". Simán ki lehetne kompenzálni a kettőt. Érdemes egyébként nyaggatni a főnököt, hogy adjon munkát. Bár én dolgoztam olyan helyen ahol már én éreztem magam kellemetlenül emiatt, mert csak vakarta a fejét hogy nem tud mást adni, ellenben a cég szabályozása miatt nem engedhetett haza.
Nemrég voltam egy interjún, ahol a beszélgetés során kiderült ,hogy bizony igen sok lehet az üresjárat. Rá is kérdeztem, hogy lefed-e ez egy heti 40 órás munkakört. Csak bazsalyogtak, hogy "hát igen, ez nem részmunkaidős állás, persze vannak napok mikor sok a szabadidő, ilyenkor haza nem lehet menni de van büfénk, rendkívül jó a társaság, még saját kürtöskalácsosunk is van..."
Innentől igyekeztem rövidre zárni. Érdemes már az interjún belemenni a részletekbe.
Na, eljött a munkáltatók kánaánja!
Eljutottunk oda, hogy már azért megy alkalmazotti oldalon a hiszti, mert a 8 órás munkaidőből nincs másodpercre pontosan mind a 8 óra munkával kitöltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!