Felkelnél hajnal 4-órakkor 100 euróért?
20, enyhén túlzás, hogy 2 nap alatt megkresi, de ok:D
De... a kettő nem zárja ki egymást! Nem érted? Ez egy plusz bevétel pusztán azért, hogy felkeltél. Ezután még elmehetsz dolgozni és megszerezheted azt a bért, amivel 2 nap alatt megkeresel mégennyit.
Én most 360at keresek. Ha belemennék ebbe, akkor havi 400at keresnék. Egyrészt mivel rugalmas a munkaidőm, az sem kizárt, hogy ha már felkeltem el is kezdek dolgozni úghogy szabad marad a délutánom... esetleg sziesztázok egyet ebéd után vagy ilyesmi... Szerintem simán jó.
Ne hazudtolj már meg légyszives. Miért van ez a mentalitás, hogy amit nem látok, az nincs is?
Vőlegényem már tapasztaltabb segéd, nemcsak "tégladobáló", 25.000/nap hoz haza.
Tudom anonim, de így van. Lehet ennyit keresni.
Meg is dolgozik érte, az biztos. Ő biztos nem kelne fel. Ha neked 40 ezer ér annyit, akkor csináld!
Jó, oké, én elhiszem, hogy annyit keresnek. Nekem oszt minde gy, az alapállításon nem változtat: nem zárja ki, hogy azt a pénzt IS hazahozza, meg ezt IS.
Szar dolog a koránkelés, de igazából ha beáll a rendszer, onnantól kezdve nem vészes.
"Meg is értem, hogy a nyájvezérnek esze ágában sincs olyan fizetést adni, amiből kényelmesen élni lehet..."
Nekem teljesen kényelmes hajnali négykor kelni. Most mi a baj ezzel?
A politika meg nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!